Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DaBogda ja i svi pušači prestali pušiti pa da onda i oni "popuše".
Sreca pa sam na vrijeme prestao pusiti, inace bi me ovo odralo.
Amin!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne pusim tako da me libo racku ako su i 100 KM , bit ce nam svima bolje ako ne udjem u kafic a tamo kao u sušnici osjecam se kao suđuk kada izadjem poslije :-D
Ovo poskupljenje duhana ide u prilog Travi (marihuani) sad kad raja masovno pocne prelaziti na Gandju hahaa
Hehe sada znam zasto ti je nick ZMAJ :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
da se plate obicnih radnika povecavaju brzinom svjetlosti kao i cigarete sve bi bilo djelimicno dobro, jer (45% nezaposlenih, pa "djelimicno"), ali 300 km su plate bile i kad je kutija drine bila 1,20 KM,... isto kao i danas kad je kutija 3,20 KM. mislim da se ubrzo uslijediti "raspad sistema" u bih, pa nas zato klix "bombarduje" nebitnim stvarima, kao sto su clanci o najvecim s\i\s\a\m\a i k\i\t\a\m\a
*izvinjavam se zbog daktilografskih gresaka
DaBogda mlijeko poskupilo na 10KM. DaBogda hljeb poskupio na 10KM. Moze se zivjeti i bez jednog i bez drugog. Mislim, stvarno su komentari nepusaca bas u najmanju ruku bez veze.
gluo narod,4 km svaki dan,previse
neka sam se resio tog zla!
RH: Cigarete prosječno 20 KN (5 KM) - porez 15 KN. I vi kupujete cigarete pored hercegovačke škije. U sveopćem balkanskom siromaštvu, odavno sam se odrekao cigareta i pohlepnoj državi uskratio porez. Divan osjećaj.
kupite cigare one su jeftinije cim imaju manje slova u nazivu xd
šućur Allahu dragom ja sam bacila duhan, da sam bogdom i prije
pa i ja kad ispusim cigaretu bacim :D
Dabogda poskupile i za 1KM
dabogda bile jos skuplje
Jos malo pocet ce ih na komad prodavati po ovim cijenama.. Stoka. Vazda im fali para a pokradose sve sto se dalo pokrasti.
Vec ih prodaju , preduhitrili te :-D
najsiromašnija smo država u europi al su nam zato cijene kao u njemačkoj.
Koji su licemjeri svi ovi sto govore: "Zivim za dan kad ce biti 10/100/1000 KM".. Kao smeta im sto pusaci truju sami sebe.. Pa kad pusim cigaru barem trujem samo svoja pluca, svi ostali koji ne zele biti otrovani imaju izbor da se udalje.. Sta vas briga što neko sam sebe truje, gledajte sebe, sto se brinete za nas? Sto tako ne navijate da 1 ml alkohola bude 100km da ne ne moze svako piti, i to je otrov i to gori? Kad se sjede za volan i ubije neka neduzna osoba, ona nema izbor da se udalji ako ne zeli da pogine, jer neka budala naleti na nju 100km/h, zato jer je njegov cejf jeftin i moze ga priustiti i onda divljati, a nece odgovarati.. Pu licemjeri!
prodajem duvan
marlboro 4,50km pa mamu vam....
hahah jbg
hahhaha
vidi nepušaća lafo ovdje pamet prodaju..a uša...ostavite nam više cigare na miru sa tim poskupljenjima klošari