Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tek pocetak, cekajte proljece pa cete da vidite sta je ustvari korona i koji je krajnji cilj ovoga svega.
Ako se ovako nastavi bice rata
Cilj je da da se ukinu ljudska prava i slobode na nivo od prije 150 godina.Samo što sad posjeduju tehnologiju da nas kontrolišu kad i gdje požele. Korona je samo test pokoravanja populacije koji smo položili sa odličnim uspjehom a pravo zaključavanje i restrikcije tek sljede. Švedska je u ovom eksperimentu bila kontrolna skupina
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Inace je vlasnik preduzeca poznati robovlasnik. Radnice su za 10 dana sasile pola miliona pamucnih zastitnih maski, koje je lik prodao 3km po komadu. Neka je marka otisla za materijal i rad, cist milion za 10 dana. A radnice rade za minimalac. Jos se ispraksao, ako je radnici ostalo 2-3 godine do penzije, da joj otkaz, da ne bi se sikirao oko otpremnine itd. Folo mu kriza. Kakva kriza, samo izmisljaju razlog i nacin kako da se ogrebu za jos koju hiljadu.
Zar ljudima nije jasno da svjetske banke i lihvari sa bliskog istoka sve ovo rade da bi svijet zadužili kreditima za narednih 50 godina.... MMF i ostala sranja, FED u Americi..... Centralna banka.... Živi bili pa vidjeli..... Masovni otkazi kreću u oktobru i novembru... firme su pred kolapsom
Niko vişe ne hoda po ulicama, zbog korone, pa se slabo i obuća obnavlja. Sad je veća potražnja za čarapama i papučama, što bi rekli, papučari su došli Na svoje.
Šta će raditi kad su svi kupili obuću još prošle godine. Da neće kupiti par dubokih čizama da u njih trpaju luk kad idu na pijacu umjesto plastičnih kesa, nazovi vrećice. Ili kupovati žemske brus-haltere najveće veličine da idu na pijacu po paradajz kilaš?
NAROD ZNA. SDA ĆE DA POBJEDI KORONU U NOVEMBRU. SEBIJA IMA VAKCINU. ORIGINAL WHO. IGLA JE ZLATNA. 1992
JA SVAKI DAN ČITAM VIŠE ZAPOSLENIH OVE GODINE NEGO PROŠLE U OVO VRIJEME!!! HAHAAHAHAHAHAHA!!!!!
sve treba zatvorit dok korona ne prode koji idioti msm upravu je dok ima budzet
Znate li da je tu plata cak 250KM, iskusniji imaju do 500KM. Tako da je propast ovog "giganta" za mene pozitivna vijesti, a radnici kao i obicno ce se snaci.
@RealYouIsWho tačno 👍
@Cova Sve to stoji,i u pravu si,ali poenta je da mahom gube kompanije sa predznakom nacinalne, a drzave nece dozvoliti da te kompanije propadnu pa ce se dodatno zaduziti kod MMF-a i Svjetske banke, koje su privatne banke da se razumijemo, da bi spasile svoje nacionalne kompanije,a neke ce se vjerovatno i privatizovati.Jesi li procitao da je uslov EU preuzimanje kontrole nad javnim sektorom u BiH da bi u zamjenu dobili kredit,e to ti nije najbolji primjer oduzimanja suvereniteta jedne drzave.
Realno ista banda vodi sve firme godina,,, ista stranka. Šta očekivati da će pomoći dići firme, praviti fabrike i sl. Pa samo pitaj te uposlenike koji rade u fabrikama kolike su plate i privatnom sektoru... Tu država ija taj isti narod... I naravno ne vodi brigu, nego je čovjeka radnika učinio jadnim. Žao mi je svih takvih koji će na kraju biti u svojim rukama.. Snadzi se ili idi odavde..
Fadil je klepio 10 miliona, njemu je svejedno da li ce ostat bez posla
Ko je direktor nista me ne cudi.Od scvercera do direktora.
Sad ce Fooodil uplatit za mart april maj i juni...sad ce to samo koje godine
E pocelo,je pocelo...
saće to Fadil da pogura jer on je expert za otkaze i zatvaranje firmi
Bitno je da je regres uplacen, za ostalo se ne sikirajte puno :)