Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Impresivno, jedva čekam da s juga Hrvatske, preko Bosne, dođem do Slavonije i Zagreba.
svratit na ćevape, nalit gorivo, jeftinija cestarina, valjda ću za života doživiti.
Dobrodosao, i ti i svi ostali putnici dobre volje...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Najavise da radovi idu brze od planiranih i da ce biti zavrseni do 25. novembra. Al' eto, dionica jos nije otvorena za gradjane. Nije formirana cijena jer o tome treba razmisljati tek kad se dionica napravi, nemoj slucajno da neko na vrijeme o tome misli.
eto završena je, al ima još nešto manjih radova, pa eto baš ni nije al biće ... tipična uvleha
Uskoro će se PROSLAVITI 20 godišnjica od početka gradnje AUTOPUTA koji spaja NIŠTA, a vodi NIGDJE !!! Autoput je donio evidentnu EKONOMSKU BLAGODAT građanima BiH koji se masovno ZAPOŠLJAJU i dobro ŽIVE u NJEMAČKOJ !!!
Boze sacuvaj, pa ko te tjero da odredjujes datum pa da se blamiras.. E ovo su postupci i jos mnogo gorih naravno koji su pokopali SDA, taman se ponadas hajde nema veze uhar koji kilometar ono opet izrada, pa nije narod vise ovca stigla je Terzicu kazna na lokalnim izborima, tako stize i 2022, pa letis i ti odatle kolko si se vec uhljebio.!!!
Kreteni, ništa nisu u stanju završiti u roku...
Imam osjecaj da su trazili sto slozeniju i skuplju trasu. Kroz Zenicu je trebalo prosisati na najjeftiniji nacin, cak to ne treba biti ni prioritet a za te pare i za to vrijeme mogo se mozda i Prenj probiti. VC bez proboja Prenja je badava
koliko su glavonje dobri u tim silnim eurima
Vozam se virtuelno vec 6 godina. Ni kilometra za prave.
Ne znam zasto su obecavali nesto, sto evidentno nije moglo biti gotovo u tom roku... sada samo jos jedan autogol.
Klix gasim te definitivno i ideš na blok trajni
Nosite se u tri p.... materine i vi i vas autoput jedva do zenice
ovaj klix uvijek ubaciva smutnju i sam navlači negativne komentare fuj.. dionica je zavrsena ostalo jos 10 dana da se usklade izlazi na magistralu. o a oni objavljuju nezavrsena auto cesta. .
Samo kod nas neće ovo još za mjesec🤣🤣
Ima li iko od vase familije da nije u SDA.. e to je razlog sto ste ga popusili.. znaci da ta stranka ne radi za stanovnistvo nego privatizujete i dalje ovo malo Bosne sto je osalo
Zavrsili su kao i sve za zadnjih 7 godina. Ogromna nula. Samo trafiku za 270 hiljada i respiratore za 10 miliona oni znaju zavrsiti.
pa dobro je za drzavu koja je tek iz raza