Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li biti barem jedna ćevabdžinica za Biseru, sevap Vam je.
isto treba uraditi i kod kladuse u unutrasnjosti i otvoriti i apoteke i frierske salone i auroservise.. citava krajina mose raditi na ovaj ili onaj nacin, neko proizcoditi neko raditi..
Ništa posebno niti veliko, najavljuju ga ko ne znam ti šta, a još ni prostore nisu izdali. Ccccc... koliko im je para Klix uzeo za objavu ovog članka.
Bravo za Bosansku Gradisku!
Zlocunacko shopingiranje, , vjecite zrtve Srbi, ce uvaljivati smrdljivu i jeftinu robu zlocincima Horvatima🤣
Sto ga nisu u Sarajevo Stavili
Čudna jada iz Sarajeva grada iz izašao Sarajlija iz svoje zone konfora i napisah nešto pametno Bosanska Gradiška. Aferim momce.
Ovdje je za vrijeme WW2 bio radni logor, gdje su vlasti NDH držali Srbe kao robove, da im rade do smrti. Evolucuja je to da sada Srbi sami sebi prave logor za istu svrhu.
Neka nam se gradi BiH, pa makar i to bili i trgovacki objekti, u odnosu da je bolje da su kakvu fabriku ruknuli tu, al' hajd neće se
Predobro, bravo Bosno i Hercegovino
Sad zamišljam kako bi bilo da mjenjamo imena gradova na Bosanska Tuzla ili Hercegovački Široki Brijeg
"Legendarna je i opjevana ona priča kako su ljudi s ovih prostora nekad putovali u Trst po framerke"..... Sta su to framerke????
I ovaj Centrum ulaže u bezvezluk.
u hrvatsku je zabranjeno unosenje mesnih i mlijecnih proizvoda, dozvoljene su samo dvije pakle cigara a gorivo nije puno jeftinije a uz to je i losije kvalitete. ne znam ko ce tu dolaziti.
Nisam jednom na prelasku vidio tipa ili ženu na biciklu da nosi dva ljeba i mlijeko iz Gradiške u EU. Frka je njima tamo, u ZG je dobro, ali Slavonija je druga BiH. Nema para i mora da se štedi, pa makar prelazio most na dnevnom nivou. EU demokratija batice, melje sirotinju. Osim ako tvrdiš ta iste nema u Hr. Onda se izvinjavam unaprijed.
u sumskoj je najgora sirotinja. tamo zive od 150km penzije.
super