Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 2003. gledamo te mape i planove. Muka nam je od vasih obecanja.
@crnasipka783 Trebao je biti zavrsen 2012 godine. Требао је бити завршен 2012 године.
@crnasipka783 Kakva ba 2003. Alija je već 1990. obećao autoput Bos. Šamac - more
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Upravo je to što piše: "interaktivna mapa"
@THEYUPPIEE Ponekad mislim da ti i takvi ko ti samo furate narod. Ne mogu da svarim cinjenicu da neko fakat razmislja tako i da ovo stanje vidi ko pozitivno. Eto, ne mogu...
@THEYUPPIEE Upravo. Počeli su parom prije 25 godina.
Tender u toku grob te ebo
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
KAKO GLUPI DEBILSKI KOMETRAI!PA DIGNITE TE NOSINE BALAVE!!!KOLIKO TO KOSTA,I KOLIKO SU NAS DO SADA ZADUZILI ZA TO!!!!RETARDI NIKO SE TO NE PITA!!!
ZA 20 GODINA,TJ.SAMO DO PROSLE GODINE,VLASTI SU NAS ZA KORIDOR 5C,KOD MMFa,TADUZILE ZA 22 MILJARDE EURA!!!!!TOLIKO NE VREDI CJELA ZEMLJA!!!!!KORIDOR 5 C,DUZNICKO ROSPTVO,NAJVECA PLJACAKA STOLJECA U TROUGLU,MMF,VLASTI I PRA IZVODJACA RADOVA!!!!CJELI SVEJT STAO SA CESTOGRADNJOM,A OVI NASI OPET DIZU KREDITE-NIKO VISE I NE ZNA KOLIKO SU NAS I KOD KOGA ZADUZILI-ZVITDIC SAM ZA PREKO 2,3 MILJARDE KM!!!!!!
Opet mapa 3D hahahahhaha
Samo što nisu izbori.
"Uskoro, pogledajte kako ce izgledati, najavljeno, planirano...... bla bla bla" preko 20 godina slusamo suplje price
Akobogda da moji unučadi ovo dožive, a tek mi je 16.
Lutko lijepa, Bosanska Gradiška, ni bošnjačka, ni hrvatska ni srpska ni ina, već bosanska. Jbg
Samo da obavjestim krezubu sirotinju i uhljebljenu gospodu da njihova mila vlast gradi senzacionalnih 4 km auto-puta godisnje.
Javite kad bude gotovo i tada snimite stvarnu dionicu. Do tad nas ne zanima jer nikakvog hajra nemamo od toga.
pranje na novca od strane autocesta fbih, moraju i internet stručnjaci nešto hajrovati
Hahahhaahaha šampioni u pravljenju prezentacija, mapa i slicnog :)
Placeni oglas sda hobotnice, ne nasjedati!! Sest godina nema ni kilometra auto puta, tacka!
Nije loša ova dionica, ali zar nam nije bolje bilo autoput koji povezuje Drinu i Krajinu, lakše bi nekima sa istoka bilo doći u Hrvatsku, a nama pare kapaju od putarine
Ne volim ni Tuzlu, a ni Tuzlake... ali oni moraju biti uvezani na VC. Jedan krad odmah njima treba da idu i obavezno Bihac dozvati brzom cestom do Sarajeva. Bez toga nisza :)
@BrnoUltraCZ mora da ti ga je neki Tuzlak mami zakanto...
ma daleko od toga, jesam ja lijepoj vecini tz majki zakanto hihihi 😂 Nego ne volim ih jer su Srbi... jedu svinjetinu.. pogan prava. Zato ih ne volim.