Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko su o njemu pisali da sam mislila da je remek djelo. Autoru krivo jer njegov djed i otac nisu bili sposobni poduzetnici. G.Todoric, poduzetnik kao sto mu je bio i otac,iskoristili situaciju na trzistu i obogatili se. Jedina krivica e sto su pri tome postali skoro pa.monopolisti.
Iako je Ivica Todorović čovjek koji ima 99% "oraha u džepu", smatram da ovaj dokumentarni film je također ujedno i kritika gospodarstva Republike Hrvatske i Konzuma koji je dugo prisutan na tržištu BiH. Također izlazi u vrijeme kada se dešavaju sve veći napadi na Hrvate u BiH, Al "Jazzera" jednostavno kritizira lanac koji je ionako u ovoj siromašnoj zemlji zaposlio mnogo ljudi da barem imaju nešto. Al "Jazzera" je pro-Bošnjačka televizija!
Pero Gudelj na Haparatima
Ratnoprofiterski shit.
Gledala sam film. Los je.Kao da ga je narucio Todoric.Povrsan.U film se cijelo vrijeme ubacuje jedna obitelj ciji je suprug i otac radio u Konzumu.Nisam vidjela nikakvu vezu i razlog za to. Mnogo reklame i price, rezultat nikakav.
Veza je ta sto je sin od doticnog napravio film i istrazivao. Bas mali mozak kad ne mozes skontati.
...bez političkog zaleđa, slabo bi se gazda ovajdio. uz trgovanje po principu "platim ti nekad, a možda i nitad", i masne kredite, uspio je ipak jedno, nadrasti hrvatsku i brojem zaposlenih pokorit sopstvene mecene, t epostati stvarni šef neovisne. sad ga, u biti, zabole dupe, zbog njegovih problema drugi se za glavu hvataju.
pa kad je dokumentarac ccc
Iz hrvatske sam gledo samo severinu nikoga vise