Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se moze dogoditi i Bingu jer ga kreditiraju dobavljaci odnosno proizvodjaci. Ljudi im isporuce robu a placanje je u 120 dana...ako slucajno neki proizvod bude otpakovan ili ostecen od neodgovornog kupca na polici stetu snosi proizvodjac.
S obzirom na anti-bosanske izjave Kitarevicke...zelim im da propadnu sto prije?!... prije tri dana smo bili islamisti, prijetnja evropskim integracijama. desetine hiljada nasih momaka je islo na Sirijsko ratiste....a sada ih trebamo spasavati i na silu kupovati 15% skuplje proizvode u Konzumu?!
Čitam ovdje kako pisete da Konzum, Agrokor i sve propadne, a ne razmišljate o tome da nekome možda oba roditelja rade u Konzumu, o da to dijete možda sutra nece imati hljeba jesti. Lako je širiti mržnju prema nekoj firmi bez razmisljanja
@JaCuuZ Yebo vas Bingo više, oni su više robovlasnici nego firma. I OK je meni sve to kupujmo domaće, i to, ali u Bingu ima jednako strane robe kao i u većini ostalih marketa.
Iz prve ruke naarvno da bih volio da Bingo sve preuzme ali jedno je sigurno raniku je bolje u konzumu nego u bingu..ono sto rade u bingu radnicima je uzas...znam kako je i tamo i ovamo zato i goovrim Ali Bingo 0 bodova samo zbog odnosa prema uposlenima
Ovog Todorica nebi ni Bil Gates spasio propadanja :)
Ovo je velika šansa za Bingo da preuzme BiH, a možda i regiju!!!
Kupujmo domace gradimo Bosnu i Hercegovinu 387!
Ma sta ne kupujete visite u Konzumu ali i ne cudi me kada uvijek lazete i glumite normalno morao vas je zaposliti da bi vas navukao u Hrvatski objekat a sada kada svi ostanete bez posla mozete u Fis svaka mu cast pa vas tamo nema kao ni Hrvata u Bingu i tim vasim pijacama na srecu nasu
za ovo je kriva dzamija iz katara i turske po neka iz saudijske arabije
S obzirom na anti-bosanske izjave Kitarevicke...zelim im da propadnu sto prije?!... prije tri dana smo bili islamisti, prijetnja evropskim integracijama. desetine hiljada nasih momaka je islo na Sirijsko ratiste....a sada ih trebamo spasavati i na silu kupovati 15% skuplje proizvode u Konzumu?!
Kapitalizam na aparatima.
Koji bijese onaj kra-de-de-ovac sto se smija na vijest kako Bingo preuzima vodstvo na BiH trzistu, da je Konzum Bingu ostao iza ledja, pa spominja AGROKOR kao vele silu, e moj kra-de-ze pokrali su sve zivo u Hrvatskoj, manipulisali ciframa, i opet sve krahira, i ko ispasta, opet obicni narod, radnici, sitni proizvodjaci. Kozum treba protjerati iz BiH, Bingo, Peny, Amko trebaju preuzeti njihove prodavnice.
AntoniiJoo pala ti je kappa hahahaha
Bingo, Amko, upadaj jako i samo pamet u glavu. Ja sam bivši korisnik usluga drvoprometa, kako je postao konzum jedan jedini put nisam ušao.
Svi su oni isti i Konzum i Bingo i Amko...samo što te niko ne zna maltretirati kao tvoj, Bingo i Amko terorišu radnike a plate minimalne.
BINGO, PAMET U GLAVU, ALI NE SAMO BINGO, NEGO I DOMACI POLITICARI. AGROKOR JE PAO ISKLJUCIVO ZBOG KREDITA SA VISOKOM KAMATOM (NE ISPOD 5% KAMATE NA KREDITE) I JER MU JE HRVATSKA VLADA DOVELA LANCE SUPERMARKETA TIPA LIDL, KAUFLAND ITD, KOJI SU DOBIVALI PODSTICAJ OD EBRD-a U VIDU KREDITA SA KAMATOM OD 1% DA SE SIRE NA BALKAN I BEZ LIMITA ZA STRANE PROIZVODE. ODES U BILO KOJU ZEMLJU EU, LIDL ROBA SE PUNO RAZLIKUJE OD LIDLA NJEMACKA, ODES U HRVATSKU, LIDL ROBA IDENTICNA SA LIDLOM IZ NJEMACKE!
STO ZNACI, AKO SE ZELI IZBJECI SCENARIO "AGROKOR" SA BIH DOMACIM TRGOVACKIM LANCIMA, ONDA POLITICARI NE SMIJU DOZVOLITI DA SE OTVARAJU STRANI TRGOVACKI LANCI KOJI MOGU IMATI KREDITNE KAMATE MANJE NEGO DOMACI TRGOVACKI LANCI. A POSTO JE KREDITNI REJTING BIH LOS, POGOTOVO U ODNOSU NA NJEMACKU, ONDA NIPOSTO DOZVOLITI LIDLU, ALDIJU I KAUFLANDU DA SE SIRE PO BIH, INACE DOMACE TRGOVACKE LANCE CEKA ISTA SUDBINA KAO I "AGROKOR"!
ISTO TAKO, POLITICARI MORAJU ODREDITI VISOK PROCENT OBAVEZNE DOMACE ROBE, BEZ OBZIRA O KOJEM TRGOVACKOM LANCU DA SE RADI. U SUPROTNOM, STRANI TRGOVACKI LANCI CE ZATRPATI BIH SA EU ROBOM KOJA SE DOTIRA IZ TAKOZVANOG CAP-a I KOJI CINI NAJVECU STAVKU EU BUDZETA! JEDNOSTAVNO, AKO SE TO NE LIMITIRA, DOMACI TRGOVACKI LANCI TIPA BINGA, AMKA, TROPICA I DRUGIH, NEMAJU SANSU OPSTATI NA TRZISTU I CEKA IH SCENARIO "AGROKOR".
SAMO ZA ZAPISNIK, KONZUM DUGUJE BIH DOBAVLJACIMA 300 MILIONA MARAKA!
Konzum propada zbog lopovluka, ali i lošeg odnosa Hrvata prema Bošnjacima. Bošnjaci su važan dio potrošača na Balkanu. Kad ne poštuješ BiH i Bošnjake onda Bošnjak ne kupuje tvoje nego širi svoje. Sada sa idejama kupovine hrvatskih proizvoda RH može iskorištavati samo kremenke okupljene oko hdz-a. A ide i ljeto, idemo na more, ali ne na hrvatsko, da ne bi terorisali Kolindine plaže, nego u Albaniju i Tursku. Pa da vidiš ljepote, brate dragi, gledaju te kao da si najveći car.
Dok nismo imali uvrede iz Hrvatske na račun naše zemlje i naroda, ja sam izbjegavao kupovati srbijanske proizvode, a kupovao neke hrvatske. Otkad smo postali ekstremisti, teroristi i prijetnja po hrvatsku sigurnost, i teritorij za federalizaciju, ja u nedostatku domaćeg proizvoda kupim i srbijanski, a hrvatski ne ni da je u zlatni omot upakovan. Eto to je cijena nepoštivanja susjeda, naroda, identiteta, suvereniteta.... i nek Hrvatima sad objasne zašto to rade i zašto propadaju.
@therat Majmune, išao bih ja na kraj svijeta, majmune, ali govorim o lokacijama koje su povoljne cijenom i uslugom, majmune.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)