Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman da lokalni dziberi mogu "bengu" u hladovinu parkirat, a pored njih Bingova dostavna vozila, pa onda golfaci od radnika, ma bice to ludilo dobar parking za lokalne papke.
DJABA KAD ĆE TO GLAVATI KRKANI SA DŽIPOVIMA SVE RAZVALITI PONOVO!!
fino iskorišten prostor. lijepo ce upotpuniti naselje
Lijepo. Još malo ozeleniti da izgleda ko prava mala oaza.
čovjek tu stanuje pa se zbog toga i renovira...
Ma bespotrebno vam SDA maze oci vjerujte mi, pitajte im sta su pripremili za izbornu noc 2018, ali iskreno da vam kazu, ni ne sanjate al polako vidjet cete ;) krv ce vam se u zilama zaledit koji su to monstrumi!
joj ova djamija je bas kriticna i na kriticnom mjestu!
Ih vi ste Kara u poređenju sa mojim Kobiljaćom
Ubilo se za nargilhane (vodene lululane)
Kriza kako izgleda, ova nadstresnica... katastrofa
Uuu kako ce super da izgleda,Ciglanama je bas trebalo nesto ovako
Gospodin je neumoran nema se sta zamjeriti. Samo je potrebno dobro zastiti trg da guzonje ne rastandrce i ne rasklimaju ploce
Jos malo pa parkinga nikako nece biti ...
Divno izgleda, prelijepo.
Drago mi je sto se trg uredjujei,a puno više mi je drago sto Ajandzic ne forsira iste firme za izvršioce radova. To mu je veliki plus. I naravo obavezno zastiti od cobana!!!
Cestitam vijećniku Denis Challenger.koji se baš trudi svojim inicjativama da uljepša naše Ciglane,i Opcini centar koja Finasira sve ovo.