"LJUBLJANSKA 10"
151

Počinje izgradnja luksuznog, stambeno-poslovnog objekta u centru Sarajeva

U centru Sarajeva u ulici Ljubljanska 10. počinje izgradnja novog luksuznog objekta.

Lokacijski je izuzetno atraktivan sa neto površinom od 7500 m2 u kojem su projektovana 3 poslovna prostora, 72 garažna parking mjesta i 51 stambena jedinica.

Objekat "LJUBLJANSKA 10" je rijetka ponuda stanogradnje u centru Sarajeva koja je projektovana tako da ispuni sve kriterije estetskog i praktičnog ugođaja života. Takođe i da zadovolji sve segmente kao što su dovoljan broj parking mjesta, moderan i estetski privlačan eksterijer, privatnost i sigurnost.

Funkcionalno projektovane stambene jedinice karakteriše maksimalna iskoristivost prostora, ovisno od preferencija vlasnika. Njegova idealna pozicija omogućava pristup svim potrebnim sadržajima: vrtićima, školama, fakultetima, zelenim površinama, šetnicama, shoping centrima i javnim prevozima te ostalim sadržajima koji vaš život mogu učiniti lakšim, dinamičnijim i uzbudljivijim.

Pored atraktivnosti lokaliteta, stambeno-poslovni objekat "LJUBLJANSKA 10" predstavlja savršen sklad savremene arhitekture u historijskom okruženju sa ambijentalnom vrijednošću koji je izgrađen po najsavremenijoj tehnologiji i građevinskim materijalima koji su dostupni na tržištu. Posvećena je velika pažnja sigurnosti, miru i privatnosti za buduće stanare, jer je pristup objektu kontrolisan uz video nadzor sa recepcijom unutar objekta.

Informacije o projektu i mogućnostima rezervacije, kao i odabir stana na interaktivnoj 3D mapi objekta moguće je izvršiti na web stranici www.residence.ba.

Neobavezujuće rezervacije stanova otvorene su do 10. decembra 2022.godine.

Napominju da je moguće rezervisati više stanova.

Ne propustite priliku i na vrijeme rezervišite vaš stan.