Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar efendic, samo mu je mana sto je iz sda :-D ostalo svaka cast!
Treba yebat da se razmnozava...
Napravite na Barama pa da se ukinu zastoji...
U petak sam dva sata izlazio iz grada!!! Jedva sam na utakmicu stigao...
radi odlicno svoj posao. Mada je od rijetkih koji su iz te straneke da rade u 100% ucinku ! Jedio je Hadzibajricu jos pošlo za rukom. Uglavnom podrzvaom svaki vid infrastrukture i projekta ! Sarajevo najvece gradiliste u Jugoistocnoj Evropi.
neki umjesto desno da kruze, kruze ulijevo...:D.....a neki i pravo preko kruznog direkt ko na dobrinju po travnjaku.....papanluk.
Bravo, samo tako.
podrzavam, jedino rok se otegao. u zenici ih niklo 15tak za isti period. malo benchmarkinga sa husom bi koristilo.
Bakir prema Zolju, Zolj dodaje Efendicu, Efendic preciznim dodavanjem do Ramica a ovaj s krila nazad do Bakira i gooooooool! Divna kruzna akcija koja ekipi donosi milion maraka!
A šta je sa brzom cestom na tom mjestu? Prošle godine plan usvajali a sad kružni tok na tom mjestu? Idiotizam, zbog svojih planova koji su doneseni prije 30 godina za narednih 30 godina, ne daju nikom ništa graditi a onda oni samo preko noći kažu eto urbanistički plan ne važi.
Dok Buca city i opcina novi grad realiziraju tonu projekata, stari grad kaska u mjestu, a realno je opcina sa najvise potencijala
Realno je i opcina sa najvecim lopovima koji rade u opcini Stari Grad. Hadzibajric sa svojim poltronima u opcini sve nezakonitosti radi na ustrb normalnih ljudi. Zasto? Zato sto ga obicni ljudi ne "podmazu". Da SIPA uleti u opcinu Stari Grad danprovjeri dokumentacije vratili bi se u Lukavicu sa komplet opcinskom postavkom foteljasa izuzimajuci salterske sluzbenike.
Stari Grad za 20 dana pocinje investiciju od 1 milion KM u Bascarsijski trg. Poslije toga krece izgradnja podzemne garaze preko puta vijecnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Treba poceti letke dijeliti po Buca potoku o nacinu koristenja kruznog toga i smjera uz obaveznu napomenu da se kruznim tokom sa dvije saobracajne trake, saobracaj odvija u jednom smjeru :-D
za ovog efendica ne postoji nista drugo osim buljakovog, buca potoka, briejesca I sokolja. ostatak novog grada za njega ne postoji
Jedes go*vna bez veze. Gdje je A transferzala koja se pocinje graditi??? Sta je sa skolama na Dobrinji??? Sta je sa bazenom na dobrinji??? Sta je sa PREDOBRIM prijektom "Sarajevo Convention Center" pored zgrade RTV-a???
hoce li biti pravi kruzi tok koji nema znakove da ima prednost onaj u kruznom toku, i da se ne kruzi vanjskom trakom.
Za kruzni tok se ne trebaju postavljati znakovi JER SVAKI VOZAC TREBA DA ZNA PRAVILA KRUZNOG TOKA!
takodjer kruzni tok ima za cilj da neutralizira prava, da se ne zalijecu vozaci, sto recimo kod pumpe el tarik oil nije slucaj, vozaci iz pravca zelj. stanice se i dalje zalijecu prema tunelu, i kruznom toku na ilidzi da ne pricam....
cini mi se da narod vozate ukolo
Sram vas bilo kljix nepismene ..BUČA POTOK !!! A što s balkona vjećnice Ivo Miro Komšić vodenim topovima rastjeruje mase koje žele ući na brandoljuciju to ne objavljujete …što bi reko Bakir (al onaj što ne laže) SKANDALOZNO ima već oko 5 hiljada što navaljuju uniđu :-))
ovdje ne znaju riješiti problem gužve drugačije nego kružnim tokom.
A kako bi ga ti riješio? To je jedan od najefikasnijih načina.
Miles, prvo, ondje nije gužva nego je gužva na semaforu prema Drinskoj. Ako ti je rješenje kružni tok onda ga tamo treba praviti kako bi se olakšala raskrsnica u Dž.Bijedića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)