biznis
113

Počela prodaja luksuznih stanova u kompleksu Slatina Park - Kromolj

Investitori su potvrdili da je počela prodaja luksuznih stanova u kompleksu Slatina Park koji se nalazi na Kromolju, Općina Centar.

Stambeni kompleks Slatina Park (Kromolj) se nalazi u Sarajevu, Općina Centar. U blizini kompleksa nalazi se park Betanija, fudbalski stadion Koševo, Olimpijska dvorana Zetra, mnogobrojni tereni za sport i rekreaciju, osnovna i srednja škola, obdanište, ZOO vrt „Pionirska dolina“, univerzitet, te klinički centar Sarajevo. Investitori kompleksa su Bedro i Fuad Hasanović.

Ono što stambeni komleks "Slatina-park" čini primamljivim za život su mir, tišina, osunčanost tokom čitavog dana, odličan, nezaklonjen pogled na grad, a ujedno i blizina gradskog jezgra koja je udaljena samo par minuta vozilom. Kompleks čini 6 zgrada sa po 18 stambenih jedinica ( dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih ) što stanarima daje osjećaj urbane privatnosti. Kompleks je povezan sa gradom redovnim gradskim prevozom.

Kako investitori navode, ugrađeni su materijali najviše kvalitete koji se mogu naći na našem tržištu, od samih građevinskih, pa do sitnih zanatskih radova. Vodilo se dosta računa o kvalitetu, funkcionalnosti i estetici ugrađenih materijala, kao što su: vanjsko-unutrašnja stolarija, keramika, parket, liftovi, vanjske i unutrašnje ograde, elektro i vodo instalacije, sistem zagrijavanja po najsavremenijim "eko" standardima, termo-zvučna fasada, aluminijske žaluzine sa dodatnom zaštitnom mrežicom protiv insekata i kolor staklima punjenih argonom, te vanjsko uređenje. Sve gore navedene stavke će Vaš boravak u stambenom kompleksu učiniti jednostavnijim, ugodnijim i udobnijim. Obezbijeđena je mogućnost kupovine i garažnih mjesta, te korištenja parkinga u sklopu stambenog kompleksa.

Dodatne informacije o kupovini stanova mogu se dobiti na brojeve telefona: 062 632 490 i 062 301 066.