Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agrokor je samo ogledalo cjelokupne hrvatske privrede!
I meni firma propada imal ko iz politike da je spasi pa mi je vrati. Ovo sranje jos nisam nikad vidjeo da privatnu firmu drzava spasava.
Agrokor nije firma, nego konglomerat. Firma je kada Mujo na carsiji otvori radnju za pruzanje zanatskih usluga. Dakle konglomerat, koji ima udio od 4% ukupnog BDP-a drzave, a sto se Mercatora u Sloveniji tiče, udio ide i do 10%. Znaci ako neko ima toliki udio u BDP-u, drzava mora da reaguje svidjelo se to nekom ili ne.
@YoggiSA Konacno jedan smislen komentar...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Plenkovic je vucic broj 2
Todoricu ako te buduca vojska nezaposlenih ne dohvadi budi suguran da ruska oligarhija hoce... pljuc
Nikada se nije smjelo dopustit da jedan covjek ima toliku moc u svojim rukama i postane jaci od drzave... p.s. Todoricu slijedi vjesanje za muda nasred Trga bana Jelacica...
...kažu da je tatek dragog nam iveka, svojevremeno u SFRJ, "mahnuo" 6.000.000 dojčmarki. dočim, dragi nam sinek ivek, mahnu svega tisuću (srpski 1000) puta više. dakleM, iver pade mašala podaleko od klade, jelte.
Inflacija, devalvacija, visi standard... Sta je bilo 6 milki u Yugi... ih!
Agrokor je mrtav, Konzum je mrtav, radnici u BiH dobijaju otkaze i njima se treba pozabaviti država. Kupujmo domaće, držimo se naših firmi i tržnih lanaca - Bingo, Hoše, Penny, Robot...
Sumnaj li se glede Agrokora na nekoga specifično, recimo na ekstremne grupe iz BIH ? koje se gomilaju na granicama ?? :))
gdje su nestale milijarde?
Plenkoviću moj solidni u kapitalizmu si, a tu je najvažniji KAPITAL ! a ne radna mjesta. RAdna mjesta su doduše važna za izborni rezultat HDZa na predstojećim lokalnim izborima jer će iste prve osjetit njihov gubitak a i HDZ na izborima ! Nišza mudro što pjeva GOran BRegović, ne očekujem da me hvalite , samo ne volim lažove i to je to !!