Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hervati su Bosnjacima uvijek zabijali NOZ U LEDJA! Bolje se okrenuti Serbima, bar znamo da su pravi neprijatelji, a medju pravim neprijateljima ima casti i respekta. Na Bosnjacima je da se paze.
bla bla truć.
@omerovBabo Spustice se opet gusta magla...
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Ja sam na stolu vidio dvije zastave, bez zastave BiH. Plenkovicu, to je udar na suverenitet BiH.
Budalo, bejha nije ni prisustvovala sastanku Samo Hrvatska i Republika Srpska
Uh kakav dubokouman komentar! Da ti nisi 'šnjooko kad si tako pametan i elokventan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Entiteti imaju pravo da sklapaju paralelne ugovore sa susjednim drzavama a koji ne narusavaju teritorijalni integritet i suverenitet BiH. Tako stoji u ustavu. Ni meni se ne svidja ovo al treba biti iskren RS je fakticno stanje, njegove nadleznosti su konacne. Jednom kad se to prihvati tad ce i ova zemlja ici naprijed do tad cemo samo davati vjetar u ledja Dodiku i slicnima. Necemo biti ni ulizice pa raditi po nasu stetu da se komsija ne naljuti , ali neke stvari moraju se prihvatiti.
ma ravna gora evo s cica drazom pijem kaficu, spremamo nove devedesete. Ne vidim fazon al eto, izgleda da se tako brani nacionalni interes iako ste svi anti-sda i protiv nacionalista.
Nije potpisan klasični ugovor. Ovo je ugovor sa ruskom prangijom u guzici koja diktira šta da radiš. A rusi svrdlaju nemilosrdno...
Plenkovicu, kako di potpisao, tako i ponisti ugovor.Svaki se ugovor moze poništiti zbog okolnosti koje nisu bole poznate i vrijeme potpisa s ti ocito nisi znao da jr za ovo nadlezna drzava.
pojam klasicni medjunarodni ugovor ne postoji, medjunarodni ugovor postoji i ovdje se radi o tome da je Hrvatska potpisala takav akt.sa rs-om potpuno nedopusteno, stoga na potezu je BH Gas da koristi propisane pravne lijekove zastite svog posla.
Није шија него врат;)
Bošnjaci, Hrvati i Srbi odajte počast žrtvama prošloga rata, osudite zločine i uspostavite dobrosusjedske/dobrokomšijske odnose, poštujte jedni druge, svakom njegova vjera i vjersko ubjeđenje, uspostavite korektan odnos i suradnju jer zajedničkim snagama možete napraviti izvanredno dobro ekonomsko stanje u regiji. Mržnja je put u propast i tu nema pobjednika!
Признајте да сте геноцидни монструми одговорни за 2 геноцида над Србима,кољачи најмање МИЛИОН српских цивила.Одрекните се завојевачких снова и први признајте Србима независну Српску+Дрвар.
@Cp6 Pa nismo mi Bošnjaci tolika velesila da naše zločine do sada niko iz EU nije osudio, iako ja kao Bošnjak osuđujem sve i jedno ubistvo nevinih i nemoćih kažem smanji mržnju sa kojiom se pokušavaš nešto pravdati.
Da Plenkoviću "Nije šija nego vrat"! Nikakav problem da je se išlo preko državnih institucija, ovako ste nam pokazali da radite na uništavanju BiH, kao i svi "Veliki Hrvati" prije vas. Ja bi vam samo poručio da je hiljadugošnji san nacionalista kao vi puna Istorija i da vaši pokušaju će i ostati pokušaji i da ćete kao i svi vaši predhodnici završiti na tom istorijskom smeću, gdje vam je i mjesto!
Nece Plenkovic dugo samo dok Todoric otvori karte i dok Englezi precesljaju kriminal. Nije V. Britanija, BiH pustahija za koju Plenkovic drzi, pa da je sa Covicem i Dodikom negira i rastura koliko i kako hoce, a za sva ta zla ima izgovor "dobrih namjera".
Perite se sad licemjeri
https://www.klix.ba/vijesti/bih/identificiran-srebrenicki-mladi-bracni-par-dudic-remza-pogubljena-u-sestom-mjesecu-trudnoce/171108059 cetalji jel to ta vojska koju kazete da je ubijena na srebrenici mamu vam !!!!!!!!!!!!!!!!
Propaganda za paljenje 'šnjooka, već viđeno... Pih!
Nosioci europskih vrijednosti :)
To što pričate su šupljaci gospodine Plenkoviću. Napravili ste međunarodni gaf iz kojeg sad ne možete (ne želite) da se izvučete i primjedebe i iz BiH i iz Hrvatske SU OSNOVANE. Nemate pravo potpisiti nikakav ugovor ne tom nivou samo sa RS bez konsultacijama sa nadležnim državnim ministarstvom i tačka. Slično bi bilo kad bi BiH potpisala ugovor sa Istarskom županijom bez znanja Zagreba. Prema tome, lažete gospodine Plenkoviću.
hahaahahahah Jarane vi možete nešto potpisivati sa Pakistanom, Džibutijem i eventualno Somalijom. To je vaš nivo...
@omerovBabuka tvoj idiotizam nadilazi još samo tvoj nacionalizam. Za ostalo se pogledaj u ogledalo...
plenkovicu napucaj se vnago
Udri Hrvate gdje najviše boli, po đepu. Bojkot proizvoda iz Hrvatske, obstrukcija u poslovanju njihovih firmi pa da vidimo
Po meni ovo je trebalo regulisati na drzavnom nivou kao i dovod gasovoda do Bosanskog Broda kako bi drzava BiH imala normalan pristuo gasnom sistemu
Vi Muslimani gas možete dobijati samo iz Zvornika i nikako drugačije, kako vam to nije jasno. Vi ste u čeličnom zagrljaju Srba i Hrvata, okruženi sa svih strana...