Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKo ćemo tako gledati, onda je sa svim uređajima isto. Pogotovo sa onim koji izlaze svake godine (smartphones, tableti, itd.). Meni je iskreno Vita zanimljiva jer dosta podsjeća na prijenosnu verziju PS3. Ima ok OS, ima PlayStation Store, tako da je digitalizacija krenula i na tom uređaju i nešto što Sony naziva cross-play. Igre sa PS3, koje se mogu igrati i na Viti...bez dodatne naknade. također se može koristiti kao controller za PS3 :) A ko tablet uzima radi igranja komotno može razmisliti i Viti...grafika i igre su puno bolje na Viti nego na Androidu i iOS-u, a i hardverski se jako dobro drži (quad-core cpu, gpu ko u iPad-u, itd.). Ne kažem da se uređaj mora imati, ali definitivno nije fail. Samo je fol u tome što pravi hardcore gameri uzimaju uređaje poput Vite, dok će većina očeva svojoj dječici kupiti uređaj poput Nintendovog DS-a koji je više naklonjen core-potrošačima. Pozzz
tako se jako izvinio da se prelomio
Seljačino nepismena, kaže se kritiziran!
PSP je bio zanimljiv kada je izdata prva verzija, a sad! Reci mi kakve inovacije donosi u odnosu na prethodne! Jel koristi iste UMD diskove, a tek igre? Mislim realno gledajući glupost je da izdaju jedan te isti uređaj nadopunjujući samo neke sitnice! Čisti primjer je Iphone 5 koji je čisto razoćarenje! Ja se slažem "dugmići" i ostalo je dobro, ali pričam o tome kako izdaju uređaje sa nekoliko sitnica više i nabije mu cijenu!
Stari moj...nemaš ti pojma. Kako možeš uopšte porediti Vice City i moderne igre koje izlaze ekskluzivno za platformu poput Vite??? Da ne pričamo o dugmićima na Viti zbog koje je merak igrati igre, a ne full touch ekrane. Pa na tabletima i telefonima samo je merak igrati Angry Birds, Fruit Slice i eventualno Doodle Jump. Igre poput GTA su na Androidu/iOS-u neigrive. Vita je premoćan uređaj, koji na njenu žalost ima jako opasnog konkurenta, a to je Nintendo sa svojim DS-om, XXL DS-om itd. Kod prijenosnih igraćih konzola Nintendo dominira. Zato se Microsoft nikada i nije usudio izbaciti neki prijenosi Xbox.
smatra se neuspjehom za ps ako minimalno zarade milijardu zanimljivo
NOKIA bi trebala prci na android da spasi sto se moze spasit. Ovako propadose ko kauc..
Realno gledajući, PSP Vita je bezveze! Što će nama neka ručna konzola kojoj je (po mom mišljenju novina samo Touch ekran) kad živimo u vremenima pametnih telefona! Skori izlazak Vice city-a na Android sve govori!
A gdje je Fahrov SBB
Nokia ko i Smrdija-gube bitke i sve manje.
MEMIS OVDJE KLOSARI JEDNI STE VI SVI ZLATE MI TI AKO2@ NAPRCIM TI SE BA CERKEE
AKO DA PITAMO TVOJU MAMICU ZNAL ONA STA JE NOKIA MOZDA GA U BULJI SVAKI DAN DRZI?
Ja za pola ovih stvari nisam uopste cuo, ja ne znam kome su oni to reklamirali. John Carter je dobar film, ali je radnja ofucana verzija Avatara. PS Vita je gameboy-style konzola, za cime u 2012. godini puca ku­rac svim ljudima koji poznaju vise od jedne osobe. Ovi tableti nisu uopste reklamirani (barem ne tako da imaju zanimljive kampanje), a vjerujem da su bolji od Appleovih sr­anja. Crysler se treba vratiti starom dizajnu muzevnih automobila, a ne ovih dzepnih vozila za tetkice i tatine princeze.
JES TO SE JEDEE UPRZIS KUME NA BILJNOM MRSU DODAS KAJMAKA PO ZELJI I UDRI OJHAAAA ISTOCNA BOSNA RULES@!!@!@!@!
sta je Nokia, jel se to jede?