Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi nabijajate pdv majki vam ga nabijem plate iste jadnom narodu a politicari se i dalje bahate
All bude političke volje
Njemačka je, također, jedna od opcija spašavanja.
Jeste, naravno, ali neki ljudi iz ovih ili onih razloga nisu u mogućnosti otići u Njemačku. Zato im se treba pomoći koliko god je moguće.
vala ja što znam ovih manjih poljoprivrednika imaju para i rade... I svaki proizvod prodaju na crno, bez ikakvog PDV-a
@gooUser1564255839 trebalo bi da plaća PDV drzavi koja mu ne garantuje nista. PDV i ostale dadžbine se plaćaju kada ti drzava zastiti proizvod time sto digne porez na uvoz istog, te podjeli podsticaje i slicnooo. U takvoj drzavi se treba dizati PDV. Medjutim kod nas se na kladionice daje podsticaj.
@vratijasedino me jesi ti onaj nik dinopopudino nešto tako je bilo? Hvala na info, sutra probam... a moj nik prvo bio zutaruza pa ruzazuta e sad nije nijedan😂😂😂😂.... samo me banuju pa kako ih nije stid umjesto ja žensko pa da stanu u zaštitu😊😊😊😊. ne pijem alkohol, može sok neki...
Sad ce bakir i komso da spase poljoprivredu, bas ovih dana nisu spavali brineci kako da vas spasu