Zajednica pčelara
335

Platforma BeeConnect: Pčelarima u regiji otvorena nova vrata za trgovinu i povezivanje

BeeConnect platforma
BeeConnect platforma
Pčelarstvo je čarobna disciplina koja nas povezuje s prirodom i donosi nam ukusne plodove pčelinjeg truda. Do sada, pčelari u regiji nisu imali pristup jednostavnom i učinkovitom načinu za trgovinu i razmjenu pčelarske opreme i resursa. Međutim, to se mijenja zahvaljujući BeeConnectu, prvoj regionalnoj platformi za pčelare.

BeeConnect je više od obične trgovine. To je zajednica pčelara koja omogućava laku i brzu nabavku i prodaju svega što vam je potrebno za uspješno pčelarenje.

Bilo da tražite ili prodajete košnice, matice, alate za održavanje pčelinjaka, hranu, lijekove, rojeve ili čak obuku, BeeConnect je vaša destinacija broj jedan. Također, ova platforma omogućuje i ljubiteljima meda da nikada brže stupe u kontakt sa pčelarima i kupe kvalitetan med za sebe i svoje najmilije.

BeeConnect platforma
BeeConnect platforma

Pored toga, korištenje platforme je vrlo jednostavno. Ona nudi brzu pretragu po kategorijama i ključnim riječima. To znači da možete pronaći sve što vam treba u svega nekoliko klikova.

Na BeeConnectu trenutno možete pronaći raznovrsne oglase. Ako ste pčelar, možete pronaći kvalitetnu opremu za pčelarenje, uslugu održavanja pčelinjaka, izvidnica za najbolje paše i još mnogo toga. Ako ste krajnji kupac, možete pronaći kvalitetan med ili uslugu apiterapije kako biste poboljšali svoje zdravlje.

Ono što ovu platformu čini posebnom je i njena regionalna prisutnost, što znači da možete uspostaviti kontakte, surađivati i trgovati s pčelarima iz cijele regije. Vaša zajednica postaje bogatija, raznolikija i povezanija nego ikad prije.

BeeConnect platforma
BeeConnect platforma

Ako se odlučite pridružiti BeeConnect zajednici, dobit ćete priliku postaviti svoje prve oglase potpuno besplatno.

No, to nije sve - kao znak zahvalnosti za pridruživanje portalu, osigurani su i dodatni bonusi koji će vas razveseliti. Imate priliku podijeliti ovu sjajnu ponudu sa svojim prijateljima i zajedno ostvariti bonu.

Sve što trebate učiniti je pronaći ovu opciju na svom profilu: kliknite na 'promocije' > 'novčanik i paketi'.

BeeConnect želi vam pomoći da proširite svoj utjecaj i oblikujete budućnost svog pčelarskog poslovanja na sasvim novi način. Prijavite se i postanite dio ove regionalne pčelarske zajednice klikom na sljedeći link.