Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne dodje na 7 km nema potrebe je kupovati samo bojkot.
A što ne bi malo biljnu ishranu probali? Naši djedovi i nene su meso jeli samo za nekakve posebne prilike i praznike. Ovo industrijsko meso je smeće sa antibioticima i aditivima kakvo dosada nije u historiji bilo.
Biljna ishrana zdrava? Pa tek je to puno hemikalija. Za zdravu biljnu ishranu treba mnogo više prostora, da bi bio isti prinos. Naši stari su jeli i meso i biljke koje su rasle u čistijoj sredini. Konjima obrađivali, stajsko đubrivo... Trebamo im poraditi prvo da nam voda i vazduh budu čistiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pustite bombe iz Madija i ostale peradare....radi se o tome da su bubnuli cijene pa kad su vidjeli da su ljudi prestali kupovati piletinu koja se uvijek trosila jer je najjeftinije meso morali su spustati cijene...dok je god pileci file skuplji od Oslica ili Pastrmke on za mene ne postoji!
Industrijska ,siva ,bez mirisa i okusa piletina,ne vrijedi skoro ništa
Poskupili ju 100% i sad će pojeftiniti 10%
kao i mnogi drugi i ja sam rekao, da nebitno koji proizvod je u pitanju, cijene jednostavno ne mogu toliko rasti i morace se vratiti priblizno cijeni koja je bila, jer dzaba dizu cijenu do neba kad narod to ne moze sebi prijustiti, s time pada potraznja a roba se nagomilava i propada...i logicno da je moraju spustiti
Poskupila 50%,a sace pojeftiniti 10%ma ljepota
pojeftiniti će, hoće hoće, kao i gorivo 😂 nikad se više cijene neće vratiti nanone od prije pola godine-godinu
Vec vidim kako je pojeftinila , isto kao za gorivo kaze stiglo 460 zahtjeva za smanjenje cijena i tog smanjenja nikad proslo 10 dana kaze stiglo isto zahjetava za povecanje cijena u roku 24h dva puta se povecala cijena i eto toliko malo im je koliko god ..
Nije prodato za Bajram i sad ce da snize..ne kupuj narode..i ko zna odakle je
Kad se digne teško se spusta
Neko ce zaraditi 10% vise, a cijene opadati nece. Ako ko nadje te jeftinije piletine, nek i nama posalje, ali nece....
Koliko se može bojkot, kad im propadne i smanji se potražnja vratit će se i cijena na normalno
Sta je sa naftom i akcizama?!
treba bojkotovat kupovinu kod ovih kriminalaca
Spiranje mozga
Samo kupujte ono što se mora. Pa nek gleda pun magacin, po svaki dan