promo
104

Pika Kartica donosi dodatne uštede u BIHAMK i TehnoMag poslovnicama

Prijavite se za svoju PikaKarticu i svakog mjeseca na mail adresu dobijate kupone sa kojima možete ostvariti nove uštede kod partnera programa.

PikaKartica je pripremila dodatne uštede za svoje korisnike. Od 2.8.2021. godine, korisnici PikaKartice će dobijati na svoju mail adresu newsletter sa kuponima koje možete iskoristiti kod partnera programa za ostvarivanje dodatnih ušteda. Svoje uštede ostvarujete ukucavanjem koda prilikom kupovine preko interneta ili prikazom isprintanog kupona u poslovnicama, zavisno od partnera.

Ostvarite popust u svim prodavnicama Tehno Mag u iznosu od 5% na neakcijski asortiman. Svoj popust možete ostvariti u poslovnicama Tehno Mag ili na web stranici www.tehnomag.com. Više o partneru saznajte ovdje.

BIHAMK donosi uštedu prilikom plaćanja godišnje članarine na sve pakete. U mailu ćete dobiti kod, sa kojim ostvarujete popust za uplatu svoje godišnje članarine u iznosu od 5% na pakete START i CLASSIC te 7% popusta na PLUS paket članarine. Sa BIHAMK-om putujte sigurno uz ostvarene uštede sa PikaKarticom.

Konzum Vam donosi super uštede prilikom plaćanja na kasi, -29% za kupovinu ELIT CITRUSETE JC-30D i MAXHOF FEN ZA KOSU po cijeni od 28,95 KM.

Energopetrol donosi uštedu prilikom pranja Vaših automobila na BP EP Čengić Vila i EP Stupska Petlja u Sarajevu, te EP Jablanica i EP Ključ.

Obavještavamo Vas o ponudama i pogodnostima koje Vam nudi Sberbank, akcijama kredita, štednje te ostalih proizvoda i usluga. Sberbank Vam nudi mogućnost apliciranja za Sberbank platnu Pika Karticu, koja svugdje plaća i još više vraća!

Na Vaš mail, dostavljamo i vaučer sa kojim ostvarujete popust od 5% za svaku kupovinu u sezonskim prodavnicama Konzum u Hrvatskoj, na Jadranskoj obali koji možete iskoristiti do 31.8.2021.

Ukoliko niste registrovani korisnik PikaKartice, registraciju možete izvršiti na ovom linku, ili pozivom na besplatni broj 080 02 22 28.