Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka pijačari nauče kao prvo da se vaga mora postaviti na vidno mjesto kako bi mušterija vidjela šta i kako joj pijačar vaga a ne da vage drže sakrivene robom, pod 2. pijačari moraju nabaviti svi digitalne vage a ne one prahistorijske vage, inspekcija mora svakodnnevno obilazi pijace. Pijačari morau robu izlagati samo na za to označenom mjestu a ne proširili se po pijacama sa rdobom tako da jadne mušterije ne mogu da se mimoiđu jer su pijačari zauzeli sav prostor. Pijačari na edukaciju!
pitajte te pijačne trgovce koliko je 3x7, uvijek kažu 28. ako im nešto proturiječiš, kažu idi u pizdu materinu. hahhah... legende. btw. koga sad interesuju rajčice i jagode. sad pod tezgom drže ronhil (bez markica), marlboro kukuruzovinu i petarde kao što je topovski udar.