Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase trziste polovnih vozila nije mjerilo kvaliteta marke vozila,jer uvozi se raznorazno smece,takodjer ni cijena odrzavanja,jer malo ko odrzava vozila kako treba,vecinom su to majstori po raznim garazama...Kupio sam nov Peugeot 207,u februaru mu je 6 godina,odrzavan u ovlastenom servisu i u bilo koje doba s njim smijem gdje pozelim i opet cu Peugeot uzeti,svaka cast VW,Audi,Merz,BMW svim vlasnicima zelim srecu koju je meni podario Lav...
Dobar komentar. Peugeot je trenutno u istom rangu sa VW po aktuelnim modelima. Vozila 10+ nisu pravi pokazatelj trenutnog odnosa snaga.
vozam 307 i nebih je mjenjao za golfa 7 .... francuzi znaju zašto :)
DOBAR AUTO, NAVALILI PENZIONERI I SVE POKUPOVALI!
Meni je dovoljno kada mi jaran koji vozi golfa VI sjedne u Peugeot 308 i kaže koja je ovo razlika u udobnosti... Jednostavno nisam od onih koji gledaju kolko su djelovi i jesu li dostupni (a za PUG jesu) već uživam u onom što se meni sviđa...
Pa ti onda kupi sebi merdzu 240-ku staru, jaran ce ti bit odusevljen. Za dobra auta ljudi obicno kazu "kvalitetno, lijepo, brzo...jako", a za pezoa koliko znam samo "udoban...nije se jos pokvario"
Peugeot da ista valja prodavao bi se i u Usa
Prije ces vidit nekog ministra ili predsjednika na TV-u da dodje na biciklu nego u pezou.
Nidje veze informacija. Povecanje prodaje rezultat iskljucivo velike flotne isporuke MUP-u RS pocetkom 2014 godine kada je prodato bruku 301. Da nije toga bio bi i kod Peugeota pušalgin nevidjeni. Isto je doduse i sa mnogim drugim markama koje su isporucivale MUP-u u sl. flotnim kupcima. Trziste novih vozila u BiH je zvanicno mrtvo sto pokazuju sve statistike i jedva se proda 6.000 vozila za cijelu godinu za sve marke. Cudi me i to kako uspijeva na ovakvom teskom vaktu. Ali eto, dao Bog da mi svi za 5-10 godina voziimo novo, ali ja tu sebe ne vidim ni blizu.
Volvo, BMW, Audi Mercedes, Nissan, Mazda, Toyota-ostalo smeće. Auta se porede nakon 100.000km, sva su dobra na 10,20 50.000 ali na 100.000 i više kvalitet dolazi do izražaja, s Nissanom prešao (redovno ulje, filter ulja i zraka) 245.000, servisa nisam vidio očima, Clio III 2008, prešao sada već oko 55.000, ležaj, kugla....do 150.000 na semaforu s microm stanem nisam znao je li auto upaljeno ili se ugasilo (nije imao obretomjer a mjenjač miran) ovo francusko govno...hmmmm a vw je samo izvikan i ima ih puno na otpadu pa samim tim lakse za održavanje kao i francuza, s tim da bi vw passat ipak svrstao u kvalitetno, sve manje smeće ali bolje nego francuska auta...
U pravu si za ford, ali se meni lično ne sviđa (subjektivno), a ovi su jaki sa minusima, pa i ja vozim francuza, ali to je auto kad kokuz hoće da ima "dobro" auto za malo para, ono ABS, AIR bag, full oprema kontaš....ali đaba kad FRANCUZ NE VALJA!
Smeće od auta
Prodali 17 u odnosu na 14 prosle godine
Ma
Najvise volim kad mi neko pocne hvaliti Francuza, a i ja i on znamo da se nemože porediti sa made in Germany.
I ja volim sto ima puno vozila made in Gwrmany,mi ostali mirnije spavamo :) i bezbrizno se vozimo :)