Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio ofsajd protiv Nigerije!
Vaznost uspostavljanja ponovne linije Istanbul-Sarajevo je od krucijalnog znacaja, svi znamo da je Istanbul centar svijeta.
neka i mi nesto izvozimo pa makar i koronu
Zasto je na slici Airbus A330, kad u Sarajevo slijece A321 Turkish Airlinesa?
kakvi ste kao narod nikad nijedna drzava nece valjati ma kako se zvala i ove cete pokrasti pa ce propasti kao i juga
Da li su smanjene visoke plate uposlenika aerodroma, s obzirom da su letovi već tri mjeseca otkazani a aerodrom nema skoro nikakvih prihoda?
Đeste poletili hahaha
Licemjerna Evropa je još jednom pokazala koliko je prijatelj Bosne i Hercegovine dok Bošnjo hrli tamo , Evropa nama svim mogućim prilikama zatvara vrata i okreće leđa .
Zasto ne i Memmingen_Sarajevo?
Bravo. Tako treba.
Evo vam prilike da odete na more u Tursku i izbjegnete mrsku vam jadransku obalu. Samo još da ušparate od 400KM plate za kartu i eto vas na moru.
Daj Boga ti neka idu ljudi gdje hoce
U turskoj dnevno po 1000 novih slučajeva a ovi puštaju dijasporu i studente iz tr da se vrate Jer koga briga sto ce nas narod nahebati bitno je da se budžet puni pa da budzetlije mogu skoknuti u antaliju na more
A obavezan test prije nego udju u drzavu da se pokaze da nema virusa? Meni ovdje nije nista jasno... Zarazenih nikad vise a ovi nasi kao da ne mare... Hrvatska bar pokusava nesto.. Kod nas 200-300 testova dnevno i zivio.. Vela havle... Eno gledam neka zena u americi opet se zarazila nakon 4 mjeseca.. Sta ce nam onda vakcine ako zastita traje samo pola godine ili godinu? Meni ovdje nista nije jasno
U Turskoj je puno inficiranih virusom. Je li BiH vlada rješila bilatelarno sa Turskom kako će se moći prebaciti inficirani BiH građani iz Turske u BiH da ne bi završavali po turskim karantinama ili bolnicama. Njihove bolnice su poprilično zatrpane vlastitim bolesnicima.
Ovo ga ispadne , ko crnjak .