Od 13. do 15. oktobra
519

Pet City Stup: Rođendanski popust od 20% i premijera 200 novih proizvoda

Pet City Stup
Pet City Stup
U petak, subotu i nedjelju, u periodu od 13. do 15. oktobra, Pet City BiH, najveći lanac omiljenih trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, slavi svoj prvi rođendan na Stupu.

Pridružite se proslavi rođendana najvećeg pet shopa u državi, jer ovaj poseban trenutak obilježit će se premijernim predstavljanjem novog brenda Brit, koji donosi više od 200 novih artikala u već bogati asortiman renomiranih brendova poput: Josera, Vincent, Royal, Canvit, JR Farm, Francodex, Kerbl, Dajana, Cat Leader, Zolux, 7 Pets i drugi.

Ono što će sigurno obradovati sve ljubitelje kućnih ljubimaca su ogromni popusti. Cijeli asortiman bit će snižen za čak 20%, što će omogućiti vlasnicima da svojim ljubimcima priušte vrhunske proizvode po povoljnim cijenama.

Za mališane će biti priređen poseban zabavni program sva tri dana rođendana od 15 do 17 sati. Biti će organiziran face painting, gdje će djeca moći postati svoje omiljene životinje ili junaci iz priča te modeliranje balona, gdje će balon-majstori stvarati fantastične balone koji će oduševiti sve prisutne.

Iz Pet Cityja poručuju da im je misija unijeti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika te promovirati blagodati suživota ljudi i životinja s naglaskom na adekvatnu brigu o životinjama.

Promocija na Brit brendu od 20% nastaviti će se cijelu sedmicu, u trajanju od 13. do 20. oktobra u Pet City poslovnicama na Stupu i u Importanne Centru.

Pet City Stup
Pet City Stup

Ovo je savršena prilika da porodice zajedno proslave prvi rođendan Pet City poslovnice na Stupu i istraže bogatu ponudu novog brenda Brit.

Tačnu lokaciju poslovnice na Stupu pogledajte na linku.

Pet City - vaši ljubimci, naša strast.