|

Penny plus organizuje Kućni sajam za sve ljubitelje uređenja doma i vrta

Penny plus organizuje Kućni sajam za sve ljubitelje uređenja doma i vrta
56
Sponzorirani članak
18.3.2019. u 08:00
0
komentara
56

dijeljenja
Penny plus organizuje Kućni sajam za sve ljubitelje uređenja doma i vrta
Penny plus kao vodeći prodajni lanac asortimana za izgradnju od temelja do krova, uređenja vrta i doma 23. marta u prodajnim objektima Velešići i Nedžarići organizuje Kućni sajam.
Penny plus objekti nalaze se u Velešićima, Blažuju, Nedžarićima i Vogošći, a za kupce širom Bosne i Hercegovine dostupna je online prodavnica Penny shop www.pennyshop.ba. U sklopu Penny kruga dostupni su i Penny marketi (Velešići, Blažuj, Alipašino, Vogošća i Nedžarići) te prodavnica igračaka i igraonica Toys and Fun koja se nalazi u Velešićima.

Penny plus organizuje Kućni sajam sa ciljem da svojim dobavljačima omogući izlaganje i prezentaciju novih proizvoda, novih tehnologija rada, te direktnu komunikaciju sa kupcima. 23. marta Penny plus Velešići i Penny plus Nedžarići bit će središte okupljanja majstora, građevinaca, molera, keramičara, arhitekata, domaćica i svih kupaca koji kupuju u Penny objektima i žele da razmjene iskustva sa predstavnicima vodećih brendova, upoznaju nove proizvode i metode rada, te na ovaj dan ostvare povoljne kupovine uz posebne popuste, poklone, radionice i takmičenja.

Ulaz je slobodan za sve posjetioce, s toga ne zaboravite, 23. mart Kućni sajam Penny plus.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.