Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci ste mi vi poturice koji misle da se BiH nesto pita banana drzava u kojoj nista ne funkcionira, ajde sta se sa Slovencima moramo zajebavat al da nismo spali na to da nam balija govori sta smijemo sta ne...
@BosanskiNacionalisti Nisam ja nikakav Hrvat iz BiH, a mi smo tako iskompleksirani Bosnom evo svaki dan vam neke mostove blokiramo, a niste u stanju imat vodovod u glavnom gradu...
@ritmututukizabaohao Sve bitni medjunarodni faktorii, Bake, Komsic, vau stani malo razvalit ce nas ti polupismeni seljaci. Najgori hrvati su poturceni hrvati i jugoslaveni..
Ne znam kakva je to tolika halabuka od strane bh. vlasti u vezi s ovim mostom, kad je i po projektu, a koliko ja znam i po uslovima EU za finansiranje tog mosta, kao i po svemu drugom, predviđeno da će visina mosta biti tolika da ispod njega u bh. unutrašnje vode do Neuma (inače ogromne robne luke na Mediteranu :D), mogu proći i najveći kruzeri. Mada svi znamo da do Neuma neće doći brod veličine veće jahte, a kamoli da tu pristaje neki kruzer. Sve su to politička prepucavanja.
EU nece dati pare dok se ne ispostuju uslovi BiH. Kmeee
trajla be trajla be refko i combe bacaju bombe
Erdogan se pokazao vecim prijateljem BiH od nasih susjeda. Zalosno, ali istinito. Najveci i jedini gubitnici u cijeloj ovoj prici jesu zapravo sami Neumljani koji ovom zaobilaznicom postaju slijepo crijevo Jadranskog turizma. Mislim da je to na neki nacin Bozija pravda zbog njihovog odnosa prema BiH. Ovo je odlican primjer gradjanima BiH da ih Beograd i Zagreb trebaju samo dok ostvare svoje interese, a onda odlaze i skart gdje im i pripada mjesto.
kolko bosanaca ima kucu na peljescu...makar ce stic brze--->
---->kad se vec o tom ne brine njihova drzava....
a to ne-um luka ....sa politicarima koji nisu u stanju napravit cestu do neuma. nemamo o cemo dalje razgovarat.
samo napred braco cajnizi. treba sve cajnizima prepustit
Kineze na crnu listu.
Plivajte ba,ebo most, šta će vam kog krca... ne uklapa se nam u estetsku viziju BH morske obale !
Ne znate ni prenijeti vijest kako treba. Na Jutarnji.hr konkretnije uz Dodikove veze i obecanja: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pala-odluka-otkrivamo-tko-ce-graditi-peljeski-most-po-prvi-puta-u-povijesti-jedna-kineska-kompanija-javila-se-na-natjecaj-u-zemlji-clanici-eu/6923748/
@munjaxi što ne informišete bh javnost o spornoj granici na Jadranu zbog koje je i nastao problem? Lose kopirate vijesti.
Koliko ce izdrzati ako ga kinezi prave??:)))
nista graditi preko naseg mora mars smostom u svoju ustasku drzavu
Sretno bar 30% vremena biće zatvoren zbog bure a onda mi uzimamo stvar u svoje ruke neja ponit pršut u Zagreb i bidun Vina !
Kolinda ispusila na svim frontovima oko lobiranja za izborne zakon u BiH i sad se cupa da zamaze oci peljeskim mostom, puno me podsjeca na dodika haha
Sanjajte rvati sanjajte :D
Kad odobrise gradnju majku im?
Nek prave da se ima sta srusiti
Jašta nego gradit!!!!! Jes' im glava za mora!!!