Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i vladin i nevladin sektor treba izmestiti odaV'Le pod hitno!!!! samo konferencije.i sastančenja sta kako imai iko da radi nesto konkretno??????
Ono kad si na vlasti i mozes donijeti zakon kakav zelis i procedure pojednostavniti do mile volje, pa se cudom cudis kako neke stvari ne idu jer su procedure neefikasne a zakoni nikakvi. Kao da ima neka visa tamna sila koja sve to ne da i blokira, a vi nemocni a na vlasti. Bajke vladajucih struktura.
Sadasnju i sve prethodne vlade, kao i ove sto diskutuju/presipaju iz supljeg u prazno, treba pomnoziti sa nulom, pa krenuti iz pocetka: rasprodati vozne parkove i nabaviti opel corsa vozila + bicikla za sve koji primaju plate iz budzeta i trenutno koriste vozni park; dovesti dokazane ekonomske strucnjake iz zap. Evrope da raspodijele budzetski novac na 12 mjeseci, pocevsi od investicija, pa sto ostane za plate + uvesti zakon kao u DE da drzavni sluzbenik moze imati max platu=3xprosjecna plata
Sta je ba ovo slabo komentara? Hajmo politicke ulizice, hajmo stranacki placenici, hajmo internet mangupi, hajmo hrvatomrzci, hajmo degutantni idioti i svi drugi ini koji umjesto lopatom i krampom zaradjuju serendanjem po portalima. Dajte malo mrznje. Dajte malo netrpeljivosti. De malo kuhajte, svadjajte se, dosadno 'vako.
@genijalcina halo krme jedno ustasko, kako si jeftino ubacio ovu glupu riječ hrvatomrsci!? Koje si ti zatucano smeće!
Ovo je samo za degeneka.Đaba vam odijela i kravate kad imate teleče poglede. Neko bi reko sjede i razmišljaju kad ono SAMO SJEDE:
SVADJA OKO TALOVA
Lopovska vlast, koja ne zna!!!
"Novalić: Mnogo smo uložili u puteve, ali to se ne vidi na pravi način" Gospon Pejiću hoćeš sad da ti F0dil dođe i da te čvokom složi u gl0vu što mu kontriraš!