Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliko taj aerodrom Sarajevo ima glasnogovornika? Malo malo drugi uhljeb daje izjavu.
Pola će ih biti otkazano zbog magle.
Pa nije tu nista upitno.Konkurencija predvladala ovi drugi se povukli i cao
Brate skup kerozin
Sjajna vijest - Ukupno 18 (osamnaest) letova između Sarajeva i Istanbula u toku 7 dana. Za Madrid, Paris, Frankfurt, Berlin, London, Rim, Amsterdam, Brisel, Moskvu, Prag imamo ukupno NULA letova, a ne treba ni spominjati uopšte da su to najveći aerodromu Evrope. Ugledajte se na Prištinu, nazovite nekad direktora aerodroma u Prištini da vam održi seminar kako uspostaviti letove i razviti aerodrom. Selendra najobičnija, na to ste sveli glavni grad države
Zavisi da li ima putnika.Ne pitamo se bas mi .
@smuminovic1...... Kako ćeš imati putnike kad ih ne vidiš nikuda ...??? Neće valjda svi u yebeni Istanbul, nije tamo centar svijeta ...???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)