Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Čestitka Jukanu.
Niko bre ne imade sto Srbin imade.
Divi milorada dodika u slobodno vrijeme hahaha Eno Majkic iza njega : )
Jes, al Jukan nema damu ko kod ovog bika Dragana :D
ovo je vijest za nas..
valjda je važnija vijest od gorostasnog bika, da na ovom sajmu zlatne medalje osvajaju proizvođači zdrave hrane iz BiH,npr.JUKAN iz Gračanice. To je vijest!!!!
Imamo mi još većeg vola. Živi u Laktašima, radi u Banjoj Luci, a odaziva se na ime Mile Ronhill.
da niste rekli da se radi o biku ja bi mislio da je dodik :)
Sta ono trazi Dodig iza krave?
A tek jaja u Pipe da vidite. Pipo pipane moj omiljeni stripane.
Imam veću ćunu od ovog bika! BIH4EVER!
Divi bika isti ja! BIH4EVER!