Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasan i jako smrtonosan virus. Pogotovu za nasa radna mjesta, sigurnost i ljudska prava uopste.
Naravno da će izbrisati, i to ne samo u ovom sektoru nego u dosta sektora i to sve zahvaljujući ljudima koji ne vjeruju u koronu i zahvaljujući ljudima koji je previše napuhavaju. Virus postoji, ali kada uporediš sa ostalim smrtnostima s kojima se svakodnevno čitava populacija suočava, broj umrlih od korone je zanemariv. Pogotovo ako uzmemonu obzir da umire starosna skupina 50-60+. Moglo se ovo puno drugačije riješiti i ne bi svi bili u ku***.
@tuxedo To samo pokazuje krhkost čovjeka i čovječanstva općenito. Lanac puca zbog najslabije karike, bez obzira ako ima 100 jakih. Pohlepa, zavist i sujeta su najgore jer utiču na donošenje odluka, a upravo one su najzastupljenije među ljudima.
Danas svako puca svoju filozofiju
Avionindustriji
100,000 radnih mjesta by el bake
Naravno sve ide po planu :)
@FalconRector Mislis po planu kapitalista koji sami unistavaju svoje firme i svoju dobit i svoja bogatstva?? Ili na koju teoriju mislis??
je*o majku moze li se ista pozitivno procitati...hajde da se to desava, nego sve neka nagadjanja, samo da ima sta negativno objaviti svaki dan
Globalna katastrofa.ZASTO ???????????????????????????????????????????????????????????????
Opasan i jako smrtonosan virus. Pogotovu za nasa radna mjesta i sigurnost ljudska prava uopste.
Gajmo, teoretičari zavjera, dajte novu teoriju, jer su vam dosadašnje pale u vodu.
Bit ce to dobro