Recesijski trend
0
Pad prodaje luksuzne robe u BiH
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma naravno, dijaspora je uvjek dobra kada treba trositi lovu u Bosni, i dizati prosjeke prodaje....
gle cuda, pa hyudnai se sasvim \"slucajno\" reklamira na s-x.com... providno...
Zasto kupovat kad se moze ukrast?
Pa sto ne napisaste kako se zove ovaj sto je kupio sat od 10000 €,da idemo da ga utucamo i opljackamo!!!!
i meni se cini kao da je ovo neki oglas aa ne informacija ... et sad ispade jedino malbasic ima luksuznu robu ... ne moze se uopce reci da u Sarajevu nije razvijen biznis .... mogli bi malo pripaziti s tekstovima koji lice na reklamu ...
Sto se tice IT Computersa njihova propast nije rezultat ekonomske krize. Prije bih rekao da je menadzment zakazao ili ga nisu imali nikako. Mjesecima sam se pitao kako to da u IT Computersu nemaju racunara jeftinijeg og 1000 KM dok u svim drugim prodavnicama IT opreme pristojan racunar za kucnu upotrebu se moze nabaviti za 600 - 700 KM.
zabrinuti prodavac luksuznih satova roleks, sa luksuznog standa na otoci prikazanog na fotografiji naglasava: \"ovo vako vise nemere!\"
Kad je vruce ja pijem vodu i lizem sladoled.Kad sam gladan jedem.
Ssax postaje iz dana u dan sve bliži avazu. Loše prepisani tekstovi, previše grešaka, slaba stučnost... žalosno što ovo niko pročitati neće.
Je li ovo bi besplatni P za Malbašića? Druge pomenuste radi reda, a kod njih k\'o biva medeno...Pazite malo šta vam ti saradnici uvaljuju u svojim tekstovima, ovo ste mogli naplatiti, ili i jeste, a nama plasirate kao vijest a u stvari plaćeni PR oglas?