Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U našoj zatvorenoj ekonomiji informacija da je neko imao dobit se ne može gledati kao pozitivno jer to znači da su svi ostali u gubitku. Tek kad se uspostavi ekonomska saradnja u ravnopravnoj tržišnoj utakmici na evropskom i svjetskom nivou, kao i balans uvoz i izvoza, onda ove vijesti mogu izražavati nečiji uspjeh.
sustina je da ti lupas k'o maksim po diviziji..
Sta napisa i prezivi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobit je veca,jer im ljudi rade za africke place I ne uplacuju im doprinose na punu platu,vec na minimalac,a ostalo u bonovima ili krompirima!!U tome je tajna navodnog uspjeha!!
Pa to rade i sve kompanije u svijetu, OTPUŠTANJEM ! KAda nakratko poboljšaju svoju financijsku situaciju, a onda izgube poziciju na tržištu i upodnu u još veći dug neg kod otpuštanja. Spirala se završava nalaženjem strateškog partnera :)))))) Kojemu je BiH prodala sve. A kako nema više SAD JE UZELA MILIJARDICU od MMF a da bi vjerna administracija i penzioneri imali ono NA PRVI ! :)))