Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se Srbija poklonila Americi kao Kosovo nikad je ovo nebi snašlo, ovo je kazna zato sto su na drugoj strani. Realno gledajuci.
Te karte su podijeljene mnogo ranije. Pa prvi premijer SRJ je bio američki državljanin, pa im nije pomoglo. Ali opet je Tuđmanu bilo važno da sprovede tisućljetni san o NDH, Aliji da stvori BiH naciju sa islamskim pečatom, Slobi da održava propalu Jugoslaviju... Kako god okreneš, demokratski smo iskopali grob za budućnost ovih prostora za narednih par generacija. Osim onih koji su se "snašli".
vena....znam da ne znas, da bi znao prosetaj do kosova i placi !:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Sve ce biti kako Ameri kazu. Oni su im i sapnuli da uvedu carine, Kosovo je samo izvodjac radova
Aferim
Ovu priću mogu uraditi i bosanci. Blokirati uvoz srpske robe. Bez žrtava ali ih ignorisati ekonomski. Granica je svakako državna.
pOKAZALO SE DA I MALI MOGU SATRAT VELIKE I TO BEZ UBIJANJA .ČESTITAM KOSOVU. čUJ VUĆIĆ HOĆE DIJALOG. PA ON TO NEMA SA SRBIMA A KAMOLI SA ALBANCIMA.
Pacoli: Kosovo ne može odbiti zahtjev SAD-a za ukidanje carina BiH i Srbiji ------- aj nemoj se zayrebavati
Nema popustanja, svaka cast Albanicima!
Meggle - domaća kompanija,, hahahah kupujmo domaće !!! hahhaha Izgleda da je samo roba sa sela na pijaci domaća!
Ako ukinu onda su rinaka
World Police
Dogodine u Prizrenu!?
@marinkoCjutuk ponesi pasoš i nešto eura.
tarapsi hemroidi americki ne znaju bili pisali ili srali.
Kosovo je država.
tako ae to radi, a ovi nasi bezkicmenjaci ne smiju ni prdnuti pred nekim, a kamoli nesto drugo
kosovo je drzava koja mora imati saveznike i to je pokazala eu je odbila jer eu je neozbiljna i polako okrece ledja i americi i svemu normalnom a amerika je iskreni prijatelj kosova i red je da urade nesto po njihovoj preporuci to bi isto preporucio i bh vlastima ustvari samo da slijede gospodina zeljka komsica koji ispade veci hrvat i musliman i srbin nego svi tipicni predstavnici ovih naroda pa i vjerskih zajednica
@filozof07 ti pises kao da je kosovo iznad amerike. Da nije bilo amerike jos bi stojadine vozali u subarama
Haradinaj ako ne poslusa samo ce ga noc progutati...
@KraljTvrtkoBeograd Alija je.zivio u zabludi i vjerovanju da rata nece biti tako je poginilo 200.000 ljudi. Nije kosovar naivan ne boj se