PROMO
11

Ozvaničen početak radova za izgradnju stambenog kompleksa Royal Terrace na Jablaničkom jezeru

Nakon završetka pripremnih radnji na uređenju terena, u petak, 27.08.2021. godine, MFC d.o.o. Sarajevo je zvanično potpisao Ugovor o izvođenju radova za izgradnju stambenog kompleksa "Royal Terrace“ na Jablaničkom jezeru.

Izvođenje građevinskih radova je povjereno kompaniji D.O.O. "INVEKO BA" iz Sarajeva.

"Veliko je zadovoljstvo da smo danas potpisali ovaj ugovor, koji označava početak izgradnje ovog jedinstvenog kompleksa na Jablaničkom jezeru. Želim se zahvaliti svima onima koji su dali svoj doprinos da dostignemo ovu fazu implementacije našeg projekta. Vjerujem da ćemo, zajedno sa izvođačem radova ispoštovati najviše standarde gradnje i kompleks završiti u predviđenom roku, do kraja iduće godine", istakao je dr Moussa Fattah, predsjednik Uprave MFC-a.

Dosadašnji rezultati prodaje, za 6 od ukupno 12 apartmana je potpisan predugovor, ukazuju da je projekt "Royal Terrace“ opravdao očekivanja kako investitora tako i tržišta, odnosno kupaca. Broj prodanih apartmana, prije početka građevinskih radova, je potvrda rejtinga i povjerenja koji MFC ima na tržištu Bosne i Hercegovine. Pored toga, moderan dizajn, dodatni zajednički sadržaji, uz nevjerovatno prirodno okruženje i direktan pristup jezeru su se pokazali kao dobitna kombinacija za uspješnost ovog projekta.

Kompleks se sastoji od dvije zgrade sa ukupno 12 apartmana. U skladu sa konfiguracijom zemljišta, apartmani se jedan po jedan spuštaju prema jezeru, koje razdvaja zajednička površina za odmor i rekreaciju. Apartmane odlikuje odlična organizacija i iskorištenost prostora i velike terase sa očaravajućim pogledom na Jablaničko jezero. Prilaz kompleksu je sa glavne saobraćajnice (M-17) sa dovoljnim brojem parking mjesta za stanovnike i posjetioce.

Mnogo je razloga zašto Royal Terrace

  • Blizina kompleksa od glavnog grada, Sarajeva, na idealnoj lokaciji
  • Zapanjujući pogled, iz svakog apartmana, na Jablaničko jezero
  • Moderan stil gradnje
  • Materijali vrhunske kvalitete
  • Apartmani po sistemu „smart-house“
  • Parking mjesto za svaki stan unutar kompleksa
  • Vanjski bazen uz jezero
  • Skoro otvaranje autoputa, što će skratiti put do jezera na svega 30 min.
  • Mogućnost iznajmljivanja nakon kupovine (povrat od 5-10%)

U nastavku informacija o rasporedu i kvadraturama preostalih 6 apartmana.

"Pripremili smo i posebnu ponudu za sve one koji ne žele propustiti ovu jedinstvenu priliku", ističu iz MFC-a. Svi zainteresovani ih mogu kontaktirati putem kontakt telefona 061/249-907 ili putem e-maila: [email protected].