Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixovci se zamo zale i traze mane. Vjecna kuknjava i patetika. Nista vam ne valja. Da ste zene 30cm bi vam bilo malo...
@gazi.bengazi Zene kazu da im centimetri nisu vazni, te da se radi o milimetrima. Njima je jedan milimetar vazniji od trideset centimetara. Zato sto taj jedan vise trese.
Ti si izgleda iz Hr pa ne znam zasto ti je interes da se povezujes sa jadnim drzavama. Neka te tamo i budi jadan u kontekstu EU mi cemo biti jadni za sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vijest za sirotinju da se loži, poskupio ogrijev jbg.
@DinamoZagreb Dugo sam mislio da si nas Bosnjak, koji se pretvara da je Hrvat, ali se sad bas vidi da si pravi Hrvat, i to onaj jalni. I u pravu si za kamenjarske srbe, oni stvarno nisu Hrvati. Oni kako god su zlobni i pakosni, nikad ne mogu biti ovako jalni kao vi pravi Hrvati.
Nadam se da ce se bar moji praunuci uspjeti provozati ovim autoputem
a ja šta ce se para ukrasati na 8 milijardi ..... to nije humano! da nebi bilo zabune,na sve 3 strane!
Utovljeni krmak iz Laktasa isto ko isprdak, ko slijepo crijevo. Vidi da se ne pitanista ko Sabit u mlinu. I opet ne zna da se ponasa pred kamerama, ko kakva sajla se smotao.
Turci daju KREDIT , nikakvu donaciju!Uvjet je da rade TURSKE firme.Novci su od eskim banke!BIH dio je 3 mlrd e koje cete vracat!C udno jer kapital u svijetu nikad nije bio jeftiniji.Bez natjecaja ,bez ista....Oparit ce se neki dobro...
Ovo se pravi novi "region" gdje ce srbija vodit glavnu rijec (i treba)!Erdogan je rekao da turci moraju ici u zemlje gdje su i njihovi preci , u okviru zvanicno priznatog neoosmanizma!Bice albanija, srbijas, makedonija i bih!Srbija bi tako uvezala svoj narod kao i albanija (kosovo) i bosnjaci (sandzak)!Bice glavni vucic ali ce sve bit pod babe erdogana kontrolom!Hrvatska odnosno eu ce se dogovoriti da hrv dio pripadne hrv (erdog i vucic nece imati nista protiv)!
Mi hrvati vam zelimo svu srecu u obnovi otomanskog carstva ,nasravno bez hrhb!BAit cemo dobri susjedi!
@stern kakvi vi i vaša hrhb svi koji su je pokušali izgraditi u Hagu završili ma trebaš se stiditi i spomenut to uključi malo mozak
Rusiji drago sto turcin ovo radi,ali i Amerika viri na sve ovo.Ako se Amerima svidi i nesmeta im,svece proci bez problema.Ako im Turci idu uz dlaku,sjebace citavu Tursku,uz to i ovaj projekt.
Svi se mrze,a drze se za rucice,sta ti je interes,xaxaaaxxa.
Grebo li vas Erdogan a vi njega,sto niste trazili pare pa isli Sarajevo - Bihac,vec pravite da vam brze dolaze tenkovi iz Beograda,Erdogan da ih pozlati,opet ce biti Turcin,kojeg bi oni sa merakom,svi poludili....
BiH treba gledati na zapad,ovo je tumaranje u nazad.Naravno Turska voli da uvuce BiH na istok jer ima interese svoje.Evropa i NATO zovu Bosnu,manite se Turske i Rusije.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 🇧🇦🤝🇹🇷🤝🇷🇸
Koga ćete vi povezivati kad iz Srbije i iz BiH ljudi masovno odlaze?
Kapetane vrati se, eto osmanilja ponovo
Sad će BiH kad bude gotovo brže napasti i zaokružiti Sarajevo sa sjevera i juga a tvorac je ruski vazal ovog projekta.
nikad taj put nece biti zavrsen jer srbiju ocekuje vrijeme ,,zemljotresa,,