biznis
8

Ovog utorka igrače očekuje milionski dobitak u igri SuperLOTO

U večerašnjem 27. kolu igre SuperLOTO igrače očekuju brojni novčani dobici.

Posebno se ističe glavni dobitak koji iznosi 1.195.000 KM, a osvojit će ga igrač koji pogodi svih šest brojeva i jednu od ponuđenih boja – crnu ili crvenu. Za igrače koji odluče odigrati i boju, statistika kaže da je u prethodnih 26. kola crna boja izvučena 15 puta, a crvena 11 puta.

Izvlačenje brojeva igrači mogu pratiti uživo na programu FTV-a sa početkom u 19:10 sati, a domaćin u studiju je voditeljica Emina Hodžić koja s nestrpljenjem očekuje večerašnje izvlačnje brojeva.

Igrači koji odluče da povećaju izglede za dobitke, mogu odigrati i igru Joker, a večerašnji Jackpot u istoimenoj igri iznosi 50.000,00 KM.

Brojeve za igru SuperLOTO igrači mogu uplatiti putem eNovčanika, a na raspolaganju su i prodajna mjesta ovlaštenih saradnika: iNovine, Duhanpromet, Duhan, Petrol, Gazprom, Hrvatska pošta i dr.

Dopunu kredita za igranje putem eNovčanika igrači mogu izvršiti na više načina i to: putem A-bona, uplatom sredstava direktno na IBI broj igrača na kioscima Duhanprometa i Rive Tuzla te uplatom putem internet bankarstva.

Za sva dodatna pitanja u vezi igara na sreću Lutrije BiH, ali i detalja u vezi registracije na eNovčanik igrači mogu pozvati INFO liniju Lutrije BiH - podrška igračima na brojeve telefona +387 33 257 200; +387 33 257 201 ili poslati upit na e-mail: [email protected].