Bušenje tunela ispod New Yorka
0
Ovo je najveći građevinski poduhvat u SAD
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko nikada u Americi kod otvaranja bilo čega ne presjeca vrpcu. to tamo nije praksa. njihovi političari za tako nešto i ne znaju:) To je ovdje ostalo kod nas kao komunistički simbol moći!
skontao sam ja tvoj sarkazam, ali 99% čitalaca foruma to ne konta. Inače da konta davno bi ovdje ljudi na ulice izašli tražeči promjene.
Tanko je to sve, oni i njihov poso i strahopostovanje, masine im pola posla zavrse.. Neka dodju u Njemacku u rudnik da vide sta bosancherosi rade :)
haj ba ne provaljujte se!
Od kako je Hadzic postao ministar sve je krenulo nabolje. Svaka cast za tunel u NY. Bitno je ispostovati rok.
METRO 2019 !!!
Sto bi nas narod reko: "Para busi gdje burgija nece"
@Neltu Istina, samo su im cune male
Ja sam napustio London prije 15 godina, samo od tad je napravljeno desetak novih tunela, linija i stanica, papane ;)
SDP-ov lažni doktor Mesihović zvani Šanko je postao federalni ministar zdravstva a čovjek je to za kojega se zna: - da je prije rata završio medicinu a da se niti na jednom ispitu nije pojavio - da je sin najvećeg predratnog 'Druga' lopova, poznatog široj ex-yu javnosti po pronevjerama para i čuvenoj 'Aferi Neum' - bespravnoj gradnji vila za komunističke funkcionere - da je bio inspiracija za hit ''Guzonjin sin'' od Z. Pušenja - da je ušao u narodnu sarajevsku poslovicu 'Dabogda te Šanko liječio''
Ovo me podsjeti na igru half-life.
U Londonu je podzemna završena prije 100 godina i od tada nisu ni mrdnuli dalje. To je građeno u vremeu kada su sirovine i roblje bili pravo jeftini.
Dok ovi dovrše ova dva tunelića ispod Fuy Yorka za 8 milijardi dotle će Kinezi napraviti 15.000 kilometara brze pruge gdje vozovi idu 300 na sat za ukupno 800 milijardi. U današnje vrijeme kada uporediš Kinu i USA sve je isto samo je u KIni sve 100 puta veće i brže.
Ma naravno, trebali bi državu dati nasatvniku likovnog is Gusinja, on bi ovo sve nama napravio. Zajedno sa drugom Zlajom
ma ovo je foto-montaža, ne može ovo nikako, a ovi što vrijeđaju našu UZVIŠENU vladu nemojte tako, oni misle za nas i nema brige , mi samo treba da plaćamo POREZ i koje kakve doprinose ŽIVIO BAKIR IZETBEGOVIĆ i njegova svita i elita....
ima tu ljepog posla lol
šta naš Lagumdžija i Bakir grade? oni su samo špekulanti, a mi najpametniji nebeski narod. šta gradi Dodik?? Koji smo mi jadovi