Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ne trosili toliko,sve sami terenci i auta,pogon 4x4 30l/100km.Ko god kupuje auto uopste i ne pita koliko trosi,kod njih je to zanemariv detalj.Cijena 2.5$/gal ili 0.65$/l.Plata prosjecna 6-7 veca nego kod nas,a cijena goriva duplo manja.Sto kod nas ljudi kupuju auta po 6-12 hiljada maraka,kod njih uzimaju djeci od 16god samo sto dobiju dozvolu.I dok je god tako istok ima da gori dok god bude nafte.
Najneodgovornija drzava svijeta kada je u pitanju ekologija, zastita okolisa i klime. Oni i Kinezi ce dimnjacima i auspuhima unistiti ovu zemlju.
Kako i nece biti najveci ptrosaci kad niti jedan dolar nisu dali za nju sve je to iz Libije , Syrije , Iraka . Nekupuju vise od Saudijaca pa sad ovi smanjuju plate ministrima .
Mogu oni kad pokradoše cijeli svijet... :)
@HakijaCakijaiRakija ukrali su mi mladost moj ti
bit će još bombanja