Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patokratija - Sistem vladavine stvoren od strane male patološke manjine koja preuzima kontrolu nad zajednicom normalnih ljudi. ***
Za mjesec dana Musk ce lansirati e-madrac sa najnovijom baterijom i mogucnosti konektovanja na Tesla auta i Twitter 😁
American dream
Eto vam kapitalizam ebo vas on, covjek ne znaci nista
Levitirajuci jastici
Elon treba zaposliti Bakira koji će onda obezbijediti robote za rad i tako će sve doći u red. To je ta Baktova pamet. Najjači je.
Isto Titov bunker u Konjicu
To je taj zapad, koji kritikuje smještaj za radnike u Kataru .
ma lik je bolesni ekscentrični skot
Stvarno mi nije jasno, a sta u takvoj firmi kao sto je Twitter ima posla pa da se mora ostajati i preko noci pa cak i spavati pa nije to fabrika ili proizvodnja necega pa imaju rokove ili imas neke norme pa moras zavrsiti na vrijeme.
Vjerovatno zato što količinu posla koju bi trebale raditi barem 2 osobe radi 1.
Robovlasnik! Neće još dugo!
Po novinarima ispade da je tu logor a ne radno mjesto, svako ko je radio u twitteru lako ce pronaci drugi posao tako da bi otisli da im nije fino
Većina bijelaca iz JAR je ubijedjena da je ostatak svijeta tu da bi njih služio.
Brate, planiram se vratiti u BiH u narednih godinu-dvije. Sto sam vise na zapadu, vise cijenim zivot u BiH. Vani je super. Kesha preko glave, ali sta ce ti kesh, ako nemas vremena da ga potrosis. EU je jos dobra, ali sve zapadnije (Velika Britanija, Amerika) je neki sistem gdje je novac bitan a ne zivot.
Nista ni ovdje nije bolje, tjeraju te moderni robovlasnici da radis po citav dan, nemas slobodne dane a male plate.Jedino moras biti clan sda-hdz-snsd pa da preko familije i stele uvalis se u drzavnu sluzbu i tu imas kao neka prava.Privatnici su gori od zapadnih jer je ovo bliskoistocni model feudalizma.
Ne idu ljudi na zapad samo zbog kesha...
Ovdje se ne zna čiji je u čijoj.
gdje se mogu nabaviti ovi levitirajuci jastuci?!