{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoreno novo prodajno mjesto Telemacha u Sarajevo City Centeru

1.8.2015. u 15:35
35
Otvoreno novo prodajno mjesto Telemacha u Sarajevo City Centeru
35
Posjetioci Sarajevo City Centera (SCC, Vrbanja 1) će od danas, 01. augusta, biti u prilici koristiti usluge novog, posebno dizajniranog i savremeno opremljenog Telemachovog prodajnog mjesta.
U novom prodajnom objaketu će moći saznati sve o Telemachu, brojnim pogodnostima koje ova kompanija nudi u domenu korištenja super brzog interneta, te dobiti informacije i upoznati se sa ostalim pogodnostima vezanim za dostupne TV kanale, besplatne akcije i ostale telekomunikacijske usluge unutar mreže Telemach-a, ali i ugovoriti nove usluge i to svakim danom od 10:00 do 22:00 sata.

Svečano otvaranje održalo se danas, u 12:00 sati na etaži -1 u SCC-u.
Svi posjetitelji prodajnog mjesta uživali su u brojnim iznenađenjima, prigodnim poklonima i super zabavi. Najmlađe goste je zabavljao klovn, a zabavu je upotpunilo oslikavanje lica (face painting) i igre s balonima - sve u atmosferi dobre zabave za koju su se dodatno pobrinuli i posebni gosti - Laka i Mirela.

Novo prodajno mjesto Telemach-a potvrda je opredjeljenja ove kompanije, koja je u Bosni i Hercegovini prisutna petu godinu, da svojim korisnicima omogući lakši pristup inovativnim i naprednim servisima baziranim na najsavremenijim tehnologijama. Gledajući šire, ovakav pristup podiže nivo konkurentnosti BiH tržišta i unapređuje iskustva i navike korištenja fiksnih telekomunikacionih usluga.

"Telemach prodajno mjesto u SCC-u nije klasična prodavnica u kojoj ćete zatražiti neku od naših usluga. To je mjesto gdje možete isprobati svaku našu uslugu na modernim uređajima, naučiti nešto novo o savremenim tehnologijama, a sve u cilju da uz najbolju televiziju, najbrži Internet i najpovoljniju fiksnu telefoniju svoju svakodnevnicu učinite još zabavnijom. Telemach će ovim prodajnim centrom definitivno dati najviše zabave i kvalitete svima koji se nađu u SCC-u. Insistiramo na ulaganjima u digitalnu tehnologiju, na upoznavanju građana generalno o tehnologiji, bržem dolasku do dozvola za uspostavu mreže u dijelovima BiH gdje nažalost, građani još nisu upoznati sa savremenim servisima", istakla je Anela Džuho voditeljica marketinga kompanije Telemach.

Kompanija Telemach je najveći operater kablovske televizije, jedan od vodećih pružatelja usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveći alternativni operater fiksne telefonije. U Bosni i Hercegovini kompanija Telemach je prisutna već petu godinu i za to vrijeme je omogućila svojim korisnicima inovativne i napredne servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama, podižući nivo konkurentnosti BiH tržišta, te unaprijeđujući iskustva i navike korištenja fiksnih telekomunikacionih usluga.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: