{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Otvoreni Jahorinski poslovni dani

S
6.3.2013. u 13:58
0
7
Otvoreni Jahorinski poslovni dani
0
Otvoreni Jahorinski poslovni dani
Foto: SRNA
Pomoćnik ministra za tehnologiju Republike Srpske Biljana Vojvodić otvorila je danas na Jahorini Drugu međunarodnu naučnu konferenciju "Jahorinski poslovni dani turizma, gastronomije i preduzetništva".
"Osnovna karakteristika ovog značajnog skupa je činjenica da su organizatori odlično prepoznali ključne stvari za podsticaj razvoja društva, jer su stavili akcenat na turizam i preduzetništvo, kao strateške pravce budućeg socio-ekonomskog razvoja", istakla je Vojvodić.

Ona je ukazala na neophodnost sinergije i angažmana svih aktera u naučnoistraživačkom i tehnološkom radu, kao odgovor na izazove globalizacije.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Prema njenim riječima, ovaj skup postići će zavidne rezultate i na planu jačanje naučnoistraživačke svijesti, razvoju i obrazovanju kadra, uvezivanju nauke i privrede, kao i povećanog finansiranja naučnog rada.

Organizatori skupa "Jahorinski poslovni dani turizma, gastronomije i preduzetništva" su Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Centar za inovativnost i preduzetništvo Univerziteta u Zenici.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: