Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ga odmah u guz...poljubiti,mislim tog lika sto je otvorio tvornicu,pa u ovoj drzavi ovo je presedan,ovde se samo krade tako da je ovo za pohvalu ali i znacajno za sbk i bugojno samo...aferim
Pustite suplju i SDA predizbornu. Ti Italijani su u bugojnu vec otvarali nekoliko tvornica koje rade dok im se ne nagomilaju dugovi prema radnicima i drzavi i onda jednostavno zdime. A radnici koji su navodno zaposleni su isti oni jadnici koji su vec nekoliko puta od tih istih Talijana izvarani....
Ti si jedan od veoma rijetkih na ovim prostorima koji je skontao kako u BiH rijesiti probleme. Ko u dzepu ima za zahebanciju, ni na kraj mu pameti nisu entiteti i ratovi.
Hajd, hvala Bogu, narod je željan da čuje i ovakve vijesti. Mi ni svjesni nismo koje kapacitete posjedujemo, hvale na menadžeri i poštena vlast. Dolaze izbori, glasajmo za one koji nude posao, a ne fašizam.
da ali je isto tako na biro za zaposljavanje u januaru doslo 162 ljudi od kojih je 130 dobilo otkaz,a sto se tice ovog talijana hm....kratkog je ovo vijeka.300-400 KM i to kad dobijes dobijes.
sta?! ja da mu sijem kaisice?! nek\' mu ih sije mati! cuj ja sa diplomom internacionalnog GTI S500 univerziteta iz Glamoca...
haj hvala bogu pa neko zna i otvorit fabriku.
Opa... dosla sicilijanska mafija...
Hajede neka se i Bugojno jednom pojavilo na Naslovnici i to sa pozitivnom viješću. Da li je pozitivna, to je diskutabilno. Od predratnog giganta BUgojno je spalo na to da žabarima rade LON poslove. Za Tite, ovakve vijesti o otvaranju novih tvornica su bile svakodnevica. Tito dragi, ostani tamo gdje jesi, sjećamo te se!