Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim već konkurs raspisan za 72 radna mjesta ......hahahahaha
Mi smo stvarno specifičan narod, i uvijek nam je naše najlošije. Ja sam bio radnik BH Telecoma koji sam otišao vani, primljen sam iako nemam nikoga u stranci niti sam u stranci, imao sam sve 10-tek na fakultetu, sa mnom u Službi je radilo na desetine takvih kolega i kolegica, najboljih studenata, ubijao sam se od posla vise nego ovdje sad duplo, radio po svim pravilima, korisnik uvijek na prvom uvijek bio, ali najlakše je huliti svoje i dok je toga nikad nam neće biti bolje, ali nikad.
Telekom pod hitno privatizovati, pa nek kod privatnika neko dobije 3500KM za (ne)rad.
ha ha ha pa više ni ne uvijaju, obezbijedili su SMJEŠTAJ uhljebima
"Povodu obilježavanja 5. septembra Dana BH Telecoma" 😂😂😂😂. Dan BH telekoma 😂😂😂
Ja ću preći na eronet. Imaju bolje i funkcionalnije pakete, za malo bolju cijenu. Provjerio sam pažčjivo do u detalje. Ističe mi telekom i prelaz ide sada
e moji bosnjaci, opet ste naivni. bacili ste pare,cc. pa oni ce radje komunicirati dimnim signalima nego kupiti bh karticu. to se ubrzo zatvara. pa kad cemo doci tobeta boze nam pomozi. poz iz krajine...
koliko je ona kostala jel 72 000 000 milion po radniku
Ne mjeri se kvalitet menadžmenta po tome koliko je ljudi zaposlio ni koliko je investirao nego koliko je ZARADIO. Mudrost je ostvariti kvalitetnu uslugu sa minimumom zaposlenih a ne maksimumom. Trošiti pare/investirati zna svaka šuša. Obrnuto BH Telecom već ima preveliki broj zaposlenih/uhljebljenih što uzrokuje iznimno nizak prihod (i dobit) po zaposlenom.
Dobro su napisali - smještaj, ne radno mjesto, nego smještaj uhljeba
Kad pas masla ima, i gu.icu namaže
zgradurina i 72 radna mjesta za ditrikt od 80.000 ljudi. Od toga nema 15.000 pretplatnika BH Telekoma. Racionalno nema sta. Samo uhljebljavanje.
Osigurati I dati posao samo Bosnjacima...
Za 72 uhljeba.
@rosko Hajdi.ne seri pacenice
Čestitke svim članovima SDA koji su dobili posao, vi ste ponos stranke i njene najunosnije firme
RADNO MJESTO ZA CLANA FAMILIJE JA NE ZNAM DA JE IKO IKAD U TELECOM PRIMLJEN PREKO KONKURSA