biznis
0

Otvoren BH Telecom centar na Ilidži

FENA
Kompanija BH Telecom danas je, u sklopu obilježavanja 5. septembra, Dana BH Telecoma, svečano otvorila novi prodajni objekt na Ilidži.

Telecom centar Ilidža, koji se nalazi na adresi Mala aleja 44, šesti je telecom centar koji je otvoren na području Direkcije Sarajevo, a 37. otvoreni telecom centar na području Bosne i Hercegovine.

Telecom centar su svečano otvorili Nedžad Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma i Senaid Memić, načelnik Općine Ilidža.

"Otvaranjem novih telecom centara na području Kantona Sarajevo, Regionalna direkcija Sarajevo će znatno povećati dostupnost usluga i proizvoda iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma, kao i značajno olakšati našim korisnicima korištenje usluga BH Telecoma“, istaknuo je Rešidbegović.

Poslovni prostor telecom centra je površine 74 m2, a vrijednost ugovora adaptacije, opremanja prostora i ugradnje sistema tehničke zaštite je 78.629,13 KM.

Za građane Sarajeva otvaranje Telecom centra Ilidža znači mnogo veću dostupnost svih usluga BH Telecoma. Građanima zainteresiranim za usluge BH Telecoma će biti omogućena kupovina fiksnih i mobilnih priključaka BH Line i BH Mobile mreže, fiksnih i mobilnih telefonskih aparata, Internet priključaka i usluga, Ultra plus i Ultra start paketa, Ultra kartica i svih ostalih servisa i usluga fiksne, mobilne i paketske mreže, te ostalih usluga i proizvoda iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma.

Od 1. do 30. septembra, a povodom obilježavanja Dana BH Telecoma, na području cijele BiH za korisnike su pripremljene mnoge pogodnosti.