Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravoslavac, multi kulti je u Banjaluci :) Ovde pise za skolovane i obrazovane (obrezane) mlade bracne parove heheh. Cestitam mladim bracnim parovima. Dragi gledaoci, to bi bilo sve u ovom izvlacenju stanova. Sretnim dobitnicima cestitamo a sirotinji i ne balijama puno srece u iducem kolu za 20 godina, kada ce vlada federacije urpiliciti novo izvlacenje. p.s. kol\'kog li je vijeka ta gradnja kad je sagradjena za 30 dana :(?? rok upotrebe do punoljetstva drugog djeteta :):):) pa navelite mladenci :)))
nek je svaki drugi par imo bulicu, a ako nije imo bulicu onda da kamera ne fuli iz kadra otvore kuran... jebene ovce sa diplomama, nek neko kupi haretu viagre da se malo dozove
za srbina 1000 post u Gracanici u toku rata nije nijedna crkva srušena pravoslavna a ni katolička a kamoli protjerani srbi već sami otišli
Sirbegovic je najrasprostrannjeniji sirom Srbije - uglavnom preko Delte sklapa poslove - a gdje (sve ni)je sa nastambom njegov sin A...?
Bosanac, ženi me. :-))
jebote.. ovo je ko noćna mora, em se oženio, em živiš u gračanici em u ovoj kutiji koju su sklepali za mjesec dana, em to ti poklon od silajdžića em vakuf od nakog vehabije iz arabije, em si bošnjak, vize iducih 20 godina za svuda, makarska more, turska ti bijeli svijet. ovo ko da je kafka pisao
@Srbin 1000%: zeznuo si se, nisu je pravili po uzoru na svjetsku metropolu i srpsku prijestolnicu Pale :P
bosanac@ Pa normalno za cuvanje lipicanera!
Preružno zdanje.
Gracanica je jedna mala turska kasaba i dobro je sto tamo ne zivite. Otkako su sve Srbe protjerali, to vise nije grad, nego selo.
a sto ce ovdje seksa da bude :)
jel se uz ovu kucu dobije i štala?
pravoslavac ne psuj
Kao i obicno sve je pocelo telefonskim pozivom: H. SIRBEZE, STA MI RADIS HARIS JE S. OOO HARE LUPEZU STARI, STA SI SADA SMASLAO H. SLUSAJ BEZE, NASO SAM JEDNOG LEVATA ABDULAZIZA SAUDA IZ KUVAJTA S. PA JEL ON IZ KUVAJTA ILI SAUDIJE, KAKO RECE DA SE ZOVE HAFIZ H. ABUALILI? H. MA NIJE BITNO BEZE ODAKLE JE, BITNO JE DA SAM GA NAVUKO I DA IMA PARA KO BABA ZELENE SALATE S. IMAS MOJU PAZNJU NESRETNICE... H. SLUSAJ, OVAJ PRINC SAUDIJAC JE ISCICIO NEKIM LEVATIMA TAMO PARE, KOBAJAGI ZA POMOC SIROMASNIM U BRATSKOJ BOSNI, NORMALA KAO I OBICNO SACEMO MI TU CRKAVICU PREUSMJERIT NASIM KANALIMA. S. HARE, HARE TI BI I ALLAHA DZ.S. ZA BRADU UHVATIO, NEVALJAOCE JEDAN! H. NE SERI SIRBEZE, VIDI... MI CEMO BACIT NEKU PRICU DA PRAVIMO ZGRADU DA POMOGNEMO, A U STVARI CEMO NASTELIT NASIMA. S. PA KAKO CEMO TO, STA CE REC RAJA KAD VIDI H. MA STIPU TI TO MENI BEZE, RECEMO STIMULISEMO MLADE I VODIMO ZNACAJ O SUBJEKTU DJE SU ZAPOSLENI MOTA MOVA, ZNAS OVO ONO DOLAZE IZ DRZAVNIH INSTITUCIJA, ZAPAKOVACEMO GA U TETRAPAK S. JESI PREMAZAN HARE, A BOGAMI... KOLIKO JE MOJE? H. MA LAKO CEMO ZA TO, RECI MI MOZES LI ZA 5 MILIONA IZGRADIT NEKU NASTAMBU ZA 30 DANA S. MA ZA PET MILIONA MARAKA IZGRADICU I TROKATNICU AKO TREBA H. HAHA, SIRBEZE PET MILIONA DOLARA, ZNAS DA SEICI SAMO U ZELEMBACE VJERUJU, A NE TREBA TROKATNICA, BICE DOVOLJNA NEKA DVOSPRATNA I TO PAZI STO MANJE POTROSIS TO VISE NAMA U PADZE S. NEAS BRIGE HARE MOJ, SKRSICE TO SIRBEG SVE NECE ISPAST NI DVAEST-TRIEST TISUCICA, OSTALO NAMA H. VAZI MOJ BEZE, HAJD ODO DA MAZNEM KAFU U CARSIJU A TREBAM I DO SALONA SVRATIT DA OFARBAM PRAMENOVE MALO, DOCE DELEGACIJA PA NEMA SMISLA S. HAJDE LAMSE MOJ HARISE, DOK JE NAS BICE NAMA DOBRO :)
majku li vam jebem balijsku gdje vidite ovdje multi kulti?