Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako vec otkazujete sportske događaje, zatvarate skole sto je i ispravno, mislim da bi bilo uredu i da klubove i kafice sa nargilama zatvorite. Puhanjem u jednu cijev po citav dan vise osoba se zarazi 100% vise nego bilo gdje, a nazalost takvi kafici su puni 0-24. Pozz
@ultras.a.c.a.b ... u bih niko i ne ulazi osim migranata.
@ultras.a.c.a.b onda obavezno i kladionice zatvoriti gdje svi istu olovku koriste i vise po vas dan buljeći u ekrane otvorenih usta
Taman da malo sarajevski hotelijeri obore cijene noćenja s doručkom s 80-120 KM na 30-50KM da hudi svijet iz drugih krajeva Bosne kad hoće noćiti u Sarajevu u hotelu ne mora stravu saljevati nakon ispostave računa. Isprsite se malo pokažite poslovne vještine.
Kako su placali vodu, smece i drzavi poreze... Tako mi ih je sad i zao. Pogotovo ovi sto vozikaju arape na crno i imaju po deset kombija, sad plati servis i registraciju pa vozaj familiju.
@mralen ... u bih niko i ne ulazi osim migranata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!KORONA VIRUS!
Da li svi oni Arapi sad čekaju u svojoj novoj domovini ili su pobjegli nazad, da ne bi završili u našoj bolnici
Znači 140 turista manje
Zabraniti ulaz migrantima zbog korone. Ne znamo ko su i odakle dolaze....znači ne može!
@alexa@alexa Ti kao da si spavao zadnje 3 godine.
I sve Kinezi otkazuju hahahaha
Ja neki dan rekoh da ce ovo imati velike posljedice i da jos nismo svjesni sta ce nas zadesiti i dobih brdo minusa. I gdje nam je dobri Fadil? On na forumu prica kako je sve krasno i bajno. Ovo ce biti strasan udar na ekonomiju. Turizam ce drasticno pasti, robna razmjena sa Italijom, a uskoro i drugim zemljama ce padati. Gdje su prijevoznici, izvoznici i slicno? Sve je povezano. Niko da poduzme nikakve preventivne mjere i u ekonomskom smislu.
Budnjo na aparatima!
Cek znaci oni su otkazali nocenja i aranzmane. Znaci da se vi pitate, vi nebi imali nista protiv da vam pola hotela bude karantin, samo da plate mjesec unaprijed
Jao, kako ce sad vodu placat? :)
@DYuppie vjerovatno ce na kraju godine ostalim firmama nabit porez na komunalnu solidarnost?
Svi pametni otkazuju, samo bošnjo dobri drži škole otvorene. Da se što bolje proširi virus
Proizvoditi nesto lahko je na guzovaci zivjeti kao sve Sarajlije
smijesan si.
Ma sve propade u ovoj drzavi zbog Korone, gledam jutros firma okrenu 10 radnika kuci i to lagano zbog nemogucnosti izvoza u Italiju. Jedino javni sektor ce proci super u BiH, dok vecina privatnih uposlenika ce platiti visoku cijenu.
'ko se ruga, pos*** ga... 🤷‍♀️