Upis u toku
1

Osvojite stipendiju za MBA program na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope

U toku je upis 20. jubilarne generacije polaznika vodeće poslovne škole u regionu, COTRUGLI Business School.

Tim povodom najbržih 10 menadžera koji ispunjavaju uslove, COTRUGLI nagrađuje sa stipendijom od 40% - u iznosu od 5.600 eura za International MBA program i 7.200 eura za Executive MBA program. Iskoristite priliku i prijavite se ovdje!

Tradicija znanja i izvrsnosti

COTRUGLI Business School, poslovna škola s dugom tradicijom, najširom MBA poslovnom mrežom, vrhunskim predavačima iz cijelog sveta i jedinstvenim programima koji nude moderna i primijenjena znanja, ove godine upisuje jubilarnu 20. generaciju polaznika. Polaznici MBA programa kao najveću prednost ističu promjenu u načinu razmišljanja, koja je ključni faktor za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a cjelokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promijenilo život.

Više od edukacije

Srđan Grgić, vlasnik i direktor VG eFISKAL i alumnus EMBA 10 BG generacije o svojem iskustvu na COTRUGLIJU govori: "Kao vlasnik firme koja je lider na tržištu, moja vizija je bila da firma ovdje raste i dalje, dok osvajam druga tržišta. Da bih to postigao, morao sam da izbjegnem klasičnu preduzetničku grešku, a to je da smo često veoma subjektivni i mislimo da znamo najbolje. Po meni, jedini način da se to i prevaziđe je usvajanje novih znanja i razmjena iskustva sa drugim poslovnim ljudima. Upravo je to glavna stvar zbog koje bih ja preporučio COTRUGLI EMBA studije, jer daju širinu, donose konkretne, primjenjene i uspješne poslovne prakse, ali i nevjerovatne mogućnosti za networking i razmjenu ideja. COTRUGLI je mnogo više od edukacije, to je nevjerovatno iskustvo tokom koga postanete bogatiji za nova znanja i mnogo prijatelja i poslovnih saradnika iz različitih industrija iz cijelog regiona."

Networking i nove poslovne prilike

Široka poslovna mreža nikada nije na odmet. Kad krenete na MBA, osim kolega iz vaše generacije, dolazite u kontakt s alumnijima i vrhunskim profesionalcima iz različitih industrija. Na ovaj način otvarate vrata novim prilikama: "COTRUGLI EMBA program mi se dopao jer je osmišljen da pored sticanja znanja iz raznih oblasti podstiče i druge vrijednosti kod polaznika. Nekoliko faktora je uticalo na to, u prvom redu saradnja i timski rad. Rad sa kolegama različitih struka i profesionalnog iskustva, još više vas podstiče da naučite da prihvatate različitosti. Program mi je omogućio da sagledam cijelu sliku poslovanja, u svakom segmentu kao i primjenjivost na realne situacije u poslovnom svijetu. Kao poseban benefit bih istakla i networking, upoznavanje novih kvalitetnih ljudi iz različitih branši", istaknula je Ana Golubović, članica Upravnog odbora Hipotekarne banke i alumna EMBA 12 BG generacije.

Centralno mjesto za poslovnu edukaciju

COTRUGLI okuplja preko 2.400 alumnista iz različitih oblasti, a više od 20.000 polaznika prošlo je kroz edukacije i treninge prilagođene specifičnim potrebama raznih vodećih kompanija diljem regije. Zahvaljujući činjenici što su svi COTRUGLI MBA programi međunarodno priznati, akreditovani od strane AMBA (Association of MBAs), mnogima od njih je upravo to otvorilo vrata i za svjetske karijere. AMBA certifikat je posebno značajan jer on pruža nezavisni dokaz kvaliteta i izvrsnosti za MBA programe i to samo za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja širom svijeta, a COTRUGLI je među njima.

COTRUGLI Business School ima najdužu tradiciju, najširu poslovnu mrežu, vrhunske predavače iz cijelog svijeta i, najvažnije, jedinstvene programe koji nude moderna i primijenjena znanja.

Kako se prijaviti na stipendije?

COTRUGLI u BiH dodeljuje stipendije za 10 najbržih menadžera koji ispunjavaju uslove. Možete osvojiti stipendiju od 40% - u iznosu od 5.600 eura za International MBA program i 7.200 eura za Executive MBA program. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, imate fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije ovdje!