promo
19

Osvojite stipendiju i postanite dio najprestižnije poslovne zajednice u regionu

Poslovna zajednica našeg regiona bogatija je odnedavno za međunarodnu poslovnu školu svjetskog renomea i kvaliteta koja je fokusirana na edukaciju menadžera i budućih lidera.

Riječ je o Rome Business School sa sjedištem u Beogradu, koja je pridruženi član Rome Business School iz Rima. Član je međunarodne mreže PlanetaFormacion y Universidades koju su 2003. godine osnovali De Agostini i grupa Planeta i koja predstavlja oličenje snažne posvećenosti ne samo kada su u pitanju kompanije, već i univerzitetsko obrazovanje, kao i stručne obuke i usavršavanja.

Executive MBA Program u Srbiji obezbjeđuje studentima 60 međunarodno priznatih ESPB i duplu diplomu - Rimske poslovne škole u Rimu, Italiji i VIU Međunarodnog univerziteta u Valensiji, Španija. Ono što Rome Business School takođe izdvaja na tržištu je i Korporativni savjetodavni odbor (Corporate Advisory Board – CAB) sačinjen od eminentnih stručnjaka.

Članovi CAB su Zoran Petrović, Predsjednik Izvršnog odbora/finansijski direktor (CFO), Raiffeisen banka a.d. Beograd, Dragoljub Damljanović, Potpredsjednik za prodaju digitalnih mreža, Schneider Electric, Predsjednik Srpske asocijacije menadžera, Jelena Ristić, Regionalni direktor Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Ninko Tešić, Generalni direktor Impol Seval valjaonice iz Sevojna, Goran Vasić, Izvršni direktor korporativnih poslova, Yettel Serbia i Ivana Višnjić, Junior Partner, Egzakta Advisory.

I ove godine Rome Business School Belgrade (RBS) u okviru svog društveno odgovornog poslovanja organizuje stipendijsko takmičenje za upis nove generacije polaznika Executive MBA programa. Učesnici kroz interaktivan pristup i rešavanje studije slučaja imaju mogućnost da se takmiče i obezbede finansijske olakšice u vidu jedne 100% i najmanje dve 50% stipendije. Stipendijsko takmičenje će se održati u subotu, 9. aprila u Beogardu, a svi zainteresovani mogu se detaljnije informisati o kriterijumima, kao i da se prijave za takmičenje putem linka.

Prijavite se i iskoristite šansu da osvojite punu ili djelimičnu stipendiju za EMBA. Postanite bolji menadžeri za bolji svet.