Promo
66

Osvojite Intersport poklon bon uz kupljeni HP, Acer ili Asus laptop

Početak nove školske godine nam se približava, dočekajte istu što spremnije. Odaberite jedan od izdvojenih modela HP, Acer ili Asus laptopa, dodatno uštedite, te ostvarite pravo na poklon bon za kupovinu u Intersport trgovinama ili online shop-u u vrijednosti od 50 KM.

Nove informacione tehnologije postale su dio naše svakodnevnice i veliki dio naših obaveza danas obavljamo online, uz pomoć laptopa.

Olakšajte sebi svakodnevnicu, do 30. septembra 2019. godine iskoristite jedinstvenu akciju te uz kupovinu izdvojenih modela HP, Acer ili Asus laptopa, poklanjamo vam Intersport poklon bon u iznosu od 50 KM.

Modele koji ulaze u akciju možete pronaći u IT maloprodajama širom Bosne i Hercegovine.

Vaučer možete iskoristiti do 31. oktobra 2019 godine, u svim Intersport trgovinama ili putem online shopa www.intersport.ba, uz prethodnu aktivaciju vaučera:

Korak 1 Pošaljite svoje ime i prezime, fotografiju računa o izvršenoj kupovini u periodu od 08. augusta 2019. – 30. septembra 2019. i fotografiju vaučera sa numeracijom na mail [email protected].

Korak 2 Nakon potvrde registracije posjetite najbližu Intersport trgovinu ili online shop i odaberite želejni artikal iz nove kolekcije.

Prilikom kupovine u Intersport trgovini obavezno priložite vaučer, dok za onlinu kupovinu jednostavno unesite kod koji se nalazi na vrhu vaučera.

Za više informacija o akciji ili vama najbližem maloprodajnom mjestu možete dobiti slanjem upita na mail [email protected] ili pozivom na broj telefona +387 33 756 100.

Važne napomene: Vaučeri se ne mogu kombinovati. Svaku vaučer se koristi posebno i bez akumulacije iznosa. Ukoliko kupovina iznosi manje od 50,00 KM, razlika na vaučeru se ne može isplatiti, niti se može naknadno koristiti. Iznos vaučera se može iskoristiti na standardne redovne cijene i novu kolekciju. Moguća je doplata ukoliko artikal košta više od 50 KM. Jednom iskorišten vaučer više se ne može iskoristiti.