Promo
30

Ostvarite svoje dugogodišnje snove uz nove nenamjenske i zamjenske kredite

Dugo planirana egzotična putovanja, ono kućno kino koje već mjesecima potajno posmatrate, novo auto ili namještaj za dnevni boravak… Sve to samo su neke od mnogobrojnih želja koje već godinama zapisujete na svoju listu, u nadi da ćete ih moći realizovati u budućnosti.

Zahvaljujući ASA Banci, ovo ljeto je idealna prilika da ih ostvarite i osvježite svoju svakodnevnicu.

Kao vodeća domaća banka i pouzdan partner građanima naše zemlje, ASA Banka predstavlja osvježenu ponudu kredita koja ovog ljeta donosi zamjenske kredite bez naknade za obradu, dok je taj iznos za nenamjenske kredite 0,5 posto.

Gratis putno osiguranje

Nenamjenski i zamjenski krediti, u iznosu do 50.000 KM sa periodom otplate do 10 godina, dostupni su klijentima ASA Banke, ali i onima koji to žele postati. Aktiviranjem premium paketa, koji pored tekućeg računa i debitne kartice, svim korisnicima nudi i usluge mobilnog bankarstva, osiguranja korisnika kreditne kartice, popust na kasko osiguranje i stimulativne kamatne stope na oročenja, svi novi korisnici će na poklon dobiti i policu putničkog osiguranja.

Brzo do dodatnog iznosa

Uz fiksnu kamatnu stopu, u iznosu od 3,49 posto za period otplate do 3 godine, te promjenjivu stopu za sve duže periode otplate, svi klijenti Banke imaju i mogućnost dobijanja dodatnih kreditnih iznosa, koje mogu ostvariti samo jednim odlaskom u najbližu poslovnicu, bez potrebe za naknadnim odobrenjima.

Klijenti u fokusu

Kako ističu u ASA Banci, u fokusu ove ponude se nalazi pojedinačni klijent, kojem Banka kroz savjetodavno planiranje može ponuditi adekvatnu kreditnu uslugu u skladu sa njegovim specifičnim potrebama.

Dodatne informacije o načinima na koje i vi možete osvježiti ove tople ljetne dane možete pronaći na www.asabanka.ba.