|

Osnove uspješne prodaje, jedna od najpopularnijih CPE radionica ponovo u Sarajevu

Osnove uspješne prodaje, jedna od najpopularnijih CPE radionica ponovo u Sarajevu
42
Sponzorirani članak
8.5.2019. u 07:00
0
komentara
42

dijeljenja
Osnove uspješne prodaje, jedna od najpopularnijih CPE radionica ponovo u Sarajevu
Centar za poslovnu edukaciju (CPE) ponovo u Sarajevu 1. juna organizuje jednu od svojih najpopularnijih radionica "Osnove uspješne prodaje". U maloj grupi do 22 učesnika naučite glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata.

CPE poklanja 10 posto popusta za rane prijave do 17. maja"Cilj naših radionica je povećanje efikasnosti poslovanja. Pomoći ćemo vam da optimizirate vaše prodajne procese i postanete izvrsni u poslovanju", vrhunski prodajni menadžer Mladen Komarica, Direktor prodaje Sarajevo osiguranja, koji će svoja dokazana praktična iskustva staviti polaznicima na raspolaganje kroz interaktivni rad i vježbe u maloj grupi. Saznajte i vi na koji način Mladen već 18 godina ostvaruje vrhunske prodajne rezultate.

Uz praktične primjere i zadatke za sve polaznike, upoznat ćemo se sa cijelim procesom prodaje kroz sve njegove faze i najbitnije elemente. Prodaja i komunikacija su ključ uspjeha. Prvi korak na putu do uspjeha je prepoznavanje i prilagođavanje potrebama kupca. Sljedeći korak je razumijevanje procesa prodaje. Ako znamo sve korake procesa prodaje lako ćemo planirati našu narednu akciju. I na kraju moramo biti samouvjereni i odlučni u prodaji. Sve ovo se ne postiže preko noći, ali ako uporno radimo na razvijanju prodaje sigurno ćemo ostvariti dugoročne rezultate.Ova radionica nije za one koji žele rezultate preko noći, brze tehnike koje povećavaju prodaju za 1000 posto niti za one one koji žele rezultate bez truda. Ova radionica je za one koji žele naučiti kako razviti mentalni sklop prodavača i na tome kontinutirano raditi, te ostvariti dugoročne rezultate. Ako ste spremni posvetiti svoje vrijeme radu i razvoju, ova radionica će vas uputiti na pravi put.

Fokusirani na prijenos praktičnog znanja i iskustva, kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Teme koje će polaznici imati priliku obrađivati na radionici su:
- Psihološka struktura u prodaji,
- Analiza samog sebe,
- Pregovaranje,
- Put do uspješne prodaje,
- Kako pobijediti strahove u prodaji,
- Vježbe prodaje - prodavci i kupci,
- Definiranje potreba klijenta,
- Reakcije na argument,
- Opasnosti pretjerivanja u prodaji,
- Zaključivanje,
- Postprodaja,
- Pravila u prodaji,
- Motivacija u prodaji,
- Pitanja i odgovori.

Kome je radionica namijenjenaRadionica je prvenstveno namijenjena onima koji žele naučiti osnove uspješne prodaje i praktične prodajne tehnike od vodećeg prodajnog eksperta. Ovi koncepti prodaje su primjenjivi kako u maloprodaji, tako i u veleprodaji, te različitim branšama. Trgovci, voditelji prodaje, komercijalisti i ostalo prodajno osoblje, voditelji izvoza, Key Account Manageri, svi koji rade u B2B i B2C okruženju, sve osobe koje su u direktnom kontaktu sa krajnjim kupcima, vlasnici malih i srednjih kompanija, svi koji žele prodavati više i jednostavnije, te bi željeli postati usješniji prodavači.Trener
Mladen Komarica
Sarajevo osiguranje, Direktor za prodaju i razvoj proizvoda

Certifikat
Po završetku treninga učesnici dobijaju CPE certifikat.

Mjesto i datum održavanja
Sarajevo – 1. juni 2019; 9:30 h do 16 h, Hotel Hills.

Požurite sa prijavom i iskoristite 10 posto popusta. Više informacija o radionici i prijave na www.trening.cpe.ba ili pozovite broj telefona 033 260 505.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.