Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice kad Sebiji narastu muda, notorni lazov vidio kod Dodika i njegov aerodrom Trebinje eno ga ni patka nemoze na njega sletiti, prica stara preko 10 godina
Od ovih regionalnih politicara jedini koji laze u granicama normale je Vucic. Ovi ostali ma bzv.Glupo i citati kada nesto obecavaju!
BAKIRE, BAKIRE, IZDAO SI BOSNJE, DAVAO SI USTUPKE MANJINAMA, NIKAKVI SUPLJI AERODROMI, A NI DODICI, TE IZ GOFANA IZVUCI NECE !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aerodrom kosta 24 miliona. Ovi daju po 2 miliona godisnje! Dakle za 12 godina ce biti otvoren. Evo malo su poceli da vise daju, dakle za 7-8 godina. Pristupnih puteva nema. Nema ni plana za sta ce aerodrom da sluzi. Nema ni ceste prema Krupi a samim tim i Banjaluci. Mislim, ima ali kroz kanjon. Ako aerodrom bude cargo, ko ce da provlaci kamione kroz kanjon kakvog nema ni u Boliviji? Krajisnici, braco, nismo glupi. Unistimo SDA na slijedecim izborima! Unistimo rak naseg drustva!
@vlaskokukastinos ajde raznosi po zgradama SDA paketice, mozda se uvuces nekom pa ti da posao u komunalnom
sta ce jadan on vise pricat ,kako smije izac pred narod
Masala samo tako!!! Aerodrom je potreban i samo naprijed!
Kud te Alija ne izdrka Bakire trezorasu
Jel vas to sve Fahro postroji i naredi da kad god je nesto o Bakiru a vi pljujte. Dzaba vam taktika... nikad Scepo Bosnjake predstavljat nece... NIKAD
@MoonSide. Jesi i ti naso ko ce tebe predstavljati... Izmedju njih dvojice ja bih izabrao Fikreta Abdica.
Bake ko da je sin one babetine kraljice Elizabete isti ona😂😂😂
IZBORI 2018
Čuj, aerodrom, pa još u Bihaću. Treba Unsku prugu prvo napraviti, da se ponovo napreduje u osamdesete godine proslog vijeka.
@vrhovni miš. Kakvu prugu, treba ceste prvo napraviti..
Krajišnicima ukinuli granične prijelaze za visokotarifne robe sad im steru priču o aerodromu. To su levati
uvlaci se u guzicu krajisnicima , nedajte mu narode tjeraj tu bagru
Jusufe M. vidi šta ti rade lažovi poput Bakira, Sebije i SDA! Nemože se taj aerodrom uvesti u saobraćaj bez trideset miliona eura! Sa ovim što Bakir petlja, jedva može biti pristojan turistički APT!
100.000 hiljada radnih mjesta , zakon o porijeklu imovine , zakon o lustraciji , gdje su 8 milijardi od akciza , gdje su pare od donacija tokom rata , slagao si narod o tuzbi protiv Srbije itd. mogao bih nabrajati tri dana Lopove jos imas obraza izaci pred narod ubleho ... Zivim za dan kada ces zavrsiti na smetljistu historije i u zatvoru !
Riješenje svih infrastrukturalnih ne leži u novcu već u izborima i riješenje svih riješenja leži u održavanju izbora svake godine.Švicarci bi nam zavidili
Kontaju jadovi opet jadne Krajisnike za male pare da preveslaju!!!
ja neznam kako vise ne roknu ovog fanatika, babu mu je tito zatvorio umjesto da ga je rokno uci se na greskama rokni te ga da se vise napreduje da narod ide napred
oTa krajina je kapija BiH, ali kapija bez baglama...
ja bi sebi radije qurac odsjekao nego dao na 1 km za akcize narod je glup i toga me je najviše strah